Nieuw mannen kapsel voor de zomer 2019

Hoe een gehele nieuwe zomer garderobe klauwen met geld kost, is een goede knipbeurt vele malen goedkoper. Een nieuwe mannen kapsel zorgt er namelijk ook voor dat je gehele uitstraling kan veranderen. Wij selecteerden een aantal kapsels die jij de zomer van 2019 kan rocken:

Van lang naar kort

Eigenlijk is dit het kapsel dat je bij veel mannen tegenwoordig ziet. Bovendien is ‘ie ideaal voor dit moment. Vele mannen hebben namelijk gedurende de winter gekozen voor langere kapsels. Hiermee leg je de basis voor dit stijlvolle kapsel: lange haren bovenop en korte zijkanten en achterkant. Wanneer je hiervoor kiest, is het wel belangrijk dat er een mooie overloop is in lengtes. Dit zorgt niet voor een drastisch verschil, maar wel voor een compleet nieuw kapsel. De kortere zijkanten en achterkant kunnen daarnaast je gezicht mooi accentueren. Tijd dus voor een kleine aanpassing zodat jij fresh bent voor de zomer.

nieuwe kapsel mannen kapsels 2019
Foto via Instagram jakobkonnbjer

Tijd voor een beetje nineties

De chunky sneakers, de wijdere broeken en de fellere patronen zijn helemaal hip, dus waarom een retro kapsel niet? Tijd dus om je kapsel een beetje nineties inspiratie te geven. Met de komst van de pompadour en de kuif, viel deze stijl een beetje weg. Maar hij is weer helemaal terug, dus de zijkanten mogen kort en de bovenkant wat langer en dit draag je naar voren gestyled.

nieuw kapsel
Foto Instagram: house99

Deze haarstijl stijl je doormiddel van een matte wax, zodat je een natuurlijk look creëert:

Fade kapsels voor mannen

Een frisse fade voelt heerlijk aan, maar ziet er ook nog eens fresh uit. Zeker voor de mannen die hun haar graag kort hebben is dit de mogelijkheid om jezelf een nieuwe look te geven. Er zijn tig soorten fades beschikbaar. Het beste is om met jouw kapper te overleggen welke het best voor je werkt. En mocht het kapsel je niet bevallen, met deze optie is je haar zo weer terug gegroeid. Al snel lijkt het alsof je een andere look hebt.

nieuw kapsel
Foto Instagram: house99

Verander je haarproducten

Mocht je te veel houden van je huidige kapsel, maar wil je het toch wel een beetje anders? Verander dan simpelweg je producten. Wanneer jij nu een wat gelikte shinier look hebt, kies voor een matte wax of clay. Zo creëer jij een natuurlijkere look. Je hebt nog steeds dezelfde haarstijl, alleen je ziet er wel degelijk anders uit.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door HOUSE 99 BY DAVID BECKHAM (@house99) op

Onze selectie aan producten voor een goed gestylde haardos:

Mocht je op zoek zijn naar iets anders, dan zijn dit de mannenkapsels voor de zomer 2019. Zo weet jij zeker dat je met het modebeeld meegaat.