Netflix verwijdert films en series

Het is vervelend dat Netflix titels verwijdert. Zeker als jij net midden in een serie zit, kan dit voor onaangename verrassingen zorgen. Gelukkig wordt de ruimte ook weer opgevuld. Zo zijn er deze week ook weer nieuwkomers te vinden. Bovendien zijn er vette titels die deze maand worden verwacht. Mocht jij toch willen weten welke titels we niet veel langer kunnen zien, check dan de lijst hieronder.

Netflix

Klassiekers die we zullen missen

De lijst van titels die Netflix gaat verwijderen is lang. Er worden kinderfilms en zoetsappige films verwijderd, maar ook klassiekers die je toch écht een keer gezien moet hebben. Een goed voorbeeld hiervan is Psycho. Deze film komt alweer uit 1960 en is geregisseerd door de legendarische Alfred Hitchcock. Een voortvluchtige dievegge zoekt haar toevlucht tot een hotel, met verregaande gevolgen voor zowel haar als de hoteleigenaar. De film was vooruitstrevend op het gebied van seksualiteit en geweld in film, met de douche-scène als meest iconisch voorbeeld hiervan. Hannibalhet vervolg op Silence of the Lambs, wordt binnenkort ook verwijderd. De film draait om de moordlustige kannibaal Hannibal (Anthony Hopkins) en de FBI-agente Clarice Starling (in dit deel gespeeld door Julianne Moore).

Nieuwe films die van Netflix verwijderd worden

Los van de klassiekers, zijn er ook moderne films die we helaas zullen moeten missen. Gangster Squad, met Ryan Gosling, Sean Penn en Emma Stone gaat over een team dat een machtige gangsterbaas moet uitschakelen. In de komedie Last Vegas staat een groot vrijgezellenfeest centraal. Onder andere Morgan Freeman, Robert de Niro en Michael Douglas zijn in deze film te zien. Mocht je benieuwd zijn naar de gehele lijst, check die dan hieronder.

De gehele lijst

11 februari 2020

Gangster Squad

12 februari 2020

Tracers

13 februari 2020

The Lego Ninjago Movie

Last Vegas

14 februari

La Coppia dei Campioni

Aram, Aram

We’re No Animals

No Strings Attached

Lupin the Third Part 4 (1 seizoen)

Acda & De Munnik: Afscheid in Carre

LBJ

Blackie wil naar de maan

MeesterSpion

15 februari 2020

Patch Adams

American Pie: Beta House

Hannibal

Forgetting Sarah Marshall

Blue Crush

It’s Kind of a Funny Story

Charlie Wilson’s War

8 Mile

Vanity Fair

The 40-Year-Old-Virgin

16 februari 2020

INDIA

Kill Ratio

De Verbouwing

Madaari

17 februari 2020

The Story of Us with Morgan Freeman (1 seizoen)

19 februari 2020

Wissper (1 seizoen)

29 februari 2020

Velvet (4 seizoenen)

LEGO: Elves (1 seizoen)

Dicte (3 seizoenen)