Netflix films die binnenkort worden verwijderd

De aankomende weken worden een aantal goede films verwijderd op Netflix. HEt is treurig, maar waar. We moeten onder andere afscheid nemen van Sicario, Once Upon a Time in Hollywood en La La Land.

Check hieronder tot wanneer deze films te zien zijn:

Sicario – 31 maart

Niet lang meer kunnen we van Sicario genieten. We volgen FBI-Agente Kate, gespeeld door Emily Blunt (A Quiet Place, The Girl on the Train). Ze doet mee aan een operatie van de CIA met als doel het uitschakelen van een Mexicaanse drugsbaas. Tijdens de missie wordt al gauw duidelijk dat de wereld waarin Kate zich begeeft dodelijker is dan ze had verwacht en komt ze voor lastige uitdagingen te staan.

IMDb-score: 7.1

 

Once Upon a Time in Hollywood – 13 april

Het blijft onder de Netflix films en series toch wel één van de vetste films: Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino. Leonardo DiCaprio en Brad Pitt hebben de hoofdrollen in de film. Leo speelt een filmacteur, Pitt zijn chauffeur en stuntman. Samen raken ze in het Hollywood van 1969 opeens betrokken bij de moordpoging van Charles Manson en zijn handlangers op Sharon Tate (gespeeld door Margot Robbie).

IMDb-score: 7.6

 

La La Land – 21 mei

Ook La La Land is één van de Netflix films en series die wordt verwijderd, al hebben we nog zo’n 2 maanden voordat het zover is. Emma Stone en Ryan Gosling spelen de hoofdrollen in de romantische film over een jong stel dat hun dromen in het vroegere Hollywood nastreeft, maar zichzelf en elkaar daar veel bij tegenkomen. De film werd genomineerd voor maar liefst 14 Oscars. Sick! 

IMDb-score: 8.0

 

Ben je op zoek naar een paar nieuwkomers op Netflix? Deze films en series komen in maart 2021 nieuw op Netflix.