Happy Birthday to Zlatan

De Zweeds-Bosnische voetballer Zlatan verwend zichzelf zo nu en dan met een nieuwe dikke wagen, waar een behoorlijke prijskaart aanhangt. En met een jaarlijks miljoenen inkomen vinden wij dat de voetballer volledig in zijn recht staat. De begrippen topsporters en exclusieve auto’s lijkt een veelvoorkomende combinatie te zijn, zo ook bij Zlatan Ibrahimovic. Hoewel hij geboren is met de kwaliteiten van een voetballer in hart en nieren, lijkt zijn passie ook te liggen bij exclusieve wagens.

Hoewel we helaas geen toegang krijgen tot een huistour en we daarom geen kijkje kunnen nemen in de garage van Ibrahimovic, moeten we het doen met de wagens waarin hij gespot is op straat. Auto liefhebbers: fasten your seat belts. Want van deze auto-collectie gaat jouw hart gegarandeerd sneller kloppen.

Dit is het wagenpark van voetballer Zlatan Ibrahimovic

De 29-jarige Zweedse topsporter die in 2020 LA Galaxy verruilde voor de club AC Milan, laat er geen gras over groeien. Je kunt wel zeggen dat zijn passie voor dure bolides is doorgeslagen in een uit de hand gelopen hobby. Het vermogen van Zlatan Ibrahimovic, wordt geschat op zo’n 300 miljoen euro en wij weten nu waar hij al zijn spaargeld insteekt, naast luxe vakantie tripjes, bizar luxe jachten en grote miljoenenvilla’s. Hoewel Zlatan zijn wagenpark niet heeft tentoongesteld aan het grote publiek, baseren wij de collectie van Zlatan Ibrahimovic op de auto’s waarmee hij is gespot op straat. Wij hebben voor de liefhebber een lijstje gemaakt van de voor nu nog bekende auto-collectie van Zlatan Ibrahimovic, zonder opties. Mochten er nog enkele dure auto’s van Zlatan Ibrahimovic missen op het lijstje, laat het ons dan weten, want die willen wij niet missen natuurlijk!

De Porsche 918 Spyder – €780.450
Ferrari LaFerrari – €1.800.000 (nieuwprijs is inmiddels vele malen hoger)
Lamborghini Gallardo – €178.000
Ferrari Monza SP2 – €1.600.000
Ferrari Enzo – €700.000
Volvo XC90 – €82.675
Maserati GrandTurismo – €212.868
Audi S8 – €155.000
Volvo C30 – €23.950
Porsche Targa – €186.000

Hoewel topvoetballer Zlatan Ibrahimovic beschikt over een exclusief wagenpark van naar verwachting meer dan tien dure bolides, is hij nog zo ‘gewoon’ gebleven. Op de warme zomerse dagen, is hij niet altijd te vinden in een van zijn vierwielers en pakt hij zo nu en dan ook nog wel eens de fiets voor een blokje om.