Deze goede series worden in 2020 nog op Netflix verwacht

Een goede film op z’n tijd zorgt voor een ontspannen filmavond op de bank. Denk bijvoorbeeld aan de spannende maffia/gevangenisfilm The Informer of de actiefilm Shooter. Toch heb je aan goede series langer plezier. Online zijn er al een hoop series te vinden, maar Netflix beloont ons de komende tijd met nog veel meer series. Wij maakten een selectie van de beste series die dit najaar nog op Netflix worden verwacht.

The Haunting of Bly Manor

Er waren weinig series zo ongelofelijk spannend als The Haunting of Hill House. Daarin zagen we hoe een groep broers en zussen opgroeien in een mysterieus huis, dat ook wanneer ze volwassen zijn nog van grote invloed is op hun leven. In het tweede deel staat wederom een spookachtig gebouw centraal, ditmaal Bly Manor. Een jonge vrouw reist af naar Bly Manor, om daar te zorgen voor twee jonge kinderen die onder de verantwoordelijkheid van hun oom zijn gesteld. Als het aankomt op spannende series die nog verschijnen is The Haunting of Hill House dé beste keuze. Netflix verwacht de serie op 9 oktober.

 

Fargo – seizoen 4

Fargo wist ons al drie seizoenen te boeien en hoopt dit ook met het vierde seizoen te doen. Ditmaal speelt Chris Rock de hoofdrol, in wederom een deel met donkere humor en grove scènes. Er staan twee misdaadfamilies centraal die er allebei alles aan doen om de macht over te nemen in het Kansas City van de jaren ’50. Bereid je dus voor op vele overvallen, moorden, corruptie en slinkse manoeuvres. Fargo bewijst al jaren tot de beste series te horen en met seizoen 4 zal dat zo te zien weer worden bevestigd. Het is nog niet bevestigd wanneer de serie op Netflix wordt verwacht.

 

The Crown – seizoen 4

Al seizoenen lang geeft The Crown een openhartig en cruciale kijk achter de schermen van het Engelse koningshuis. De cast wordt om de zoveel seizoenen volledig veranderd, aangezien we verschillende tijdsperiodes volgen. Voor seizoen 4 richten we ons op de jaren ’80. Onder andere Princess Diana en Margaret Thatcher zijn personages die van grote impact zullen zijn op het leven van Queen Elisabeth II. The Crown is wellicht wel de serie uit de lijst van beste series die Netflix verwacht waar we het meeste naar uitkijken. Vanaf 15 november staat de serie online.

 

Unsolved Mysteries – seizoen 2

Het eerste deel van deze documentairereeks wist ons uitermate te boeien. Onopgeloste ontvoeringen en moorden uit het verleden werden uitgebreid behandeld. Het frustrerende bleef dat (al hadden we dat al kunnen aflezen aan de titel) de zaken uiteindelijk niet opgelost werden. Wél kwamen er naar aanleiding van een aantal afleveringen nieuwe tips binnen bij de politie. Unsolved Mysteries seizoen 2 wordt op 19 oktober op Netflix verwacht. Wij kunnen niet wachten.