Criminal UK – seizoen 2

In veel misdaadseries duikt vroeg of laat de verhoorkamer op. Hier worden verdachten verhoord en worden er vaak doorbraken in het (moord)onderzoek bereikt. Toch zien we deze scènes vaak maar als onderdeel van de verdere serie of film. De serie Criminal speelt zich volledig af in de verhoorkamer. Elke aflevering gaat over een andere verdachte. Wat houdt deze verdachte achter, wat is de waarheid en kan deze op tijd worden achterhaald? Voor het eerste seizoen werden Franse, Duits, Engelse en Spaanse afleveringen geproduceerd. Voorlopig zullen we het voor seizoen twee alleen moeten doen met vier nieuwe Britse afleveringen. Vanaf woensdag 16 september staan deze nieuw op Netflix.

 

Signs – seizoen 2

Misdaadseries komen echt niet meer alleen meer uit Engeland, Amerika of Scandinavië. Ook andere landen creëren steeds vaker series van een hoog niveau. Zo ook Signs, dat uit Polen komt. In de serie komt een rechercheur voor een opmerkelijke moordzaak te staan. Een vrouw wordt vermoord in een dorpje. Al gauw blijkt dat de moord wel erg veel gelijkenissen vertoond met een eerdere zaak van tien jaar geleden. Wat wordt er verborgen in het stadje? Aan de rechercheur de taak om hier achter te komen, voordat er nog meer slachtoffers vallen. Vanaf woensdag 16 september staat de serie nieuw op Netflix.

 

The Devil All The Time

Naar deze film kijken wel al een tijd uit. Zo noemden we The Devil All The Time als één van de Netflix topfilms die in september online verschijnen. In de film staat de jonge hoofdpersoon Arvin (Tom Holland) centraal. Arvin woont in het onrustige dorp Knockemstiff in Ohio. Het dorp wordt ruw wakker geschud door de komst van opvallende en sinistere personen. Denk aan een duistere dominee, een koppel dat de rust verstoord en een politieagent die niet vies is van een beetje corruptie. Arvin moet zien te dealen met deze personages, wat tot agressieve en heftige confrontaties kan leiden. Vanaf woensdag 16 september staat The Devil All The Time nieuw op Netflix.