SAS: Rise of the Black Swan komt naar Netflix

Op Netflix vind je veel verschillende genres: van westerns tot echte klassiekers. Toch blijft het actiefilmgenre toch echt één van onze favoriete. Ben jij ook zo’n liefhebber van actiefilms, dan kun je deze maand genieten van een nieuwe topper. Het gaat om SAS: Rise of the Black Swan.

Deze film was eerder dit jaar al te zien. Netflix kocht de rechten en veranderde de naam een beetje. Eerst was dit SAS: Red Notice, maar Netflix is al bezig met een film met Red Notice in de titel (die film gaat de duurste Netflix film ooit worden). Onder de nieuwe naam staat de film nu op de planning voor eind augustus.

 

In SAS: Rise of the Black Swan volgen we hoofdpersoon Tom. Vanwege zijn militaire achtergrond is hij een geduchte tegenstander. Daar komt een ook groep treinkapers achter die de trein kaapt waarin hij samen met zijn vriendin zit. Ze zijn onderweg naar Parijs voor een romantische vakantie, maar voor ze het weten is zijn vriendin één van de gijzelaars. Tom zal alles op alles moeten zetten om zijn vriendin én de andere passagiers weer in veiligheid te brengen.

De cast van de actiefilm

Het concept van SAS: Rise of the Black Swan is ongetwijfeld goed voor een film die één brok actie is. Als we kijken naar de eerste beelden die voorbij komen in de trailer is dat inderdaad het geval. De cast van SAS: Rise of the Black Swan liegt er in elk geval niet om.

De hoofdpersoon wordt gespeeld door Sam Heughan, die ook al veel seizoenen Outlander op zijn cv heeft staan. Andere rollen zijn er voor Ruby Rose, Andy Serkis en Hannah-Jon Kramen. Stuk voor stuk ook acteurs en actrices die ervaring hebben met actiefilms. De vette actiefilm zal vanaf 27 augustus te zien zijn. Check hier de trailer voor vette beelden.

De actiefilm wordt overigens niet de enige actiefilm die we binnenkort kunnen verwachten. Vanaf 13 augustus is namelijk Beckett te zien, met onder andere John David Washington.