Welke nieuwe series worden in april 2022 op Netflix verwacht?

We kunnen ons verheugen op maar liefst vijf goede series die vanaf april op Netflix te zien zijn. Ozark komt eindelijk met het tweede deel van seizoen 4 en ook Better Call Saul trapt deze maand het laatste seizoen af. Ook zullen er twee gloednieuwe series verschijnen. Meer dan genoeg kijkvoer voor nog een paar avonden bankhangen.

 

Elite seizoen 5

Elite is een Spaanse Netflix Original waarvan het eerste seizoen in 2018 uitkwam. De serie draait om de studenten van een elitaire middelbare school en hun geheimen, bedrog en moorden. Waar dit vijfde seizoen over gaat, kan eigenlijk alleen maar over gespeculeerd worden. Het volgt op de moord van Armando, dus er is een grote kans dat dat een rol zal spelen. Wie weten krijgen we ook nog te zien wat er van Gúzman is geworden sinds hij vertrok. Hoe dan ook belooft het weer een spannend seizoen te worden in echte Elite stijl. Seizoen 6 is ook al bevestigd. Het vijfde seizoen van Elite is vanaf 8 april op Netflix te bekijken.

 

Dirty Lines

In Dirty Lines gaan we terug in de tijd naar 1987. Een tijd waarin alles kan en alles mag. Broers Frank en Ramon Stigter hadden een businessplan: ze begonnen de onderneming Teledutch, Europa’s eerste ‘volwassen’ lijn. Het geld stroomt binnen en de broers komen voor steeds lastigere keuzes te staan. Ook volgt de serie Marly Salmon, een studente psychologie die voor Teledutch werkt. Dat blijkt nog niet zo makkelijk als het in eerste instantie leek. Het eerste seizoen van Dirty Lines verschijnt op 8 april op Netflix

 

Anatomy of a Scandal

Anatomy of a Scandal is een mini-serie over een Brits parlementslid, James whitehouse, die beschuldigd wordt van een ernstige misdaad. Zijn vrouw Sophie is overtuigd van zijn onschuld en probeert hem te helpen. Tegelijkertijd is aanklager Kate Woodcroft overtuigd dat James schuldig is. De rechtzaak die volgt, heeft grote gevolgen, zowel voor Westminster als voor het huwelijk van James en Sophie. Deze thriller over de Britse elite mag je echt niet missen. Anatomy of a Scandal is vanaf 15 april op Netflix te bekijken.

 

Better Call Saul seizoen 6: deel 1

De spin-off van Breaking Bad komt na vijf seizoenen tot een einde. Dit zesde seizoen is het laatste stukje wat we krijgen van de voorgeschiedenis van Saul Goodman uit de serie Breaking Bad. In deze spin-off heet hij nog Jimmy McGill. In de serie is te zien hoe hij de Saul wordt die we kennen van Breaking Bad. De eerste aflevering wordt op 18 april uitgezonden in de VS en is een dag later te zien op Netflix in Nederland. Na zeven afleveringen komt er een zomerbreak die tot juli duurt. De serie scoort maar liefst een 8.8/10 op IMDb. Better Call Saul seizoen 6 begint op 19 april op Netflix.

 

Ozark seizoen 4 deel 2

Een jaar geleden werd bekend gemaakt dat dit het laatste seizoen van Ozark zou worden. Een extra lang seizoen, dat wel, opgedeeld in twee delen. Het eerste deel verscheen eerder dit jaar en ook deel twee komt er nu eindelijk aan. In Ozark verhuist Marty Byrde met zijn gezin naar de Ozarks in Missouri, op de vlucht voor een drugskartel dat achter hun geld aan zit. In de laatste zeven afleveringen van de serie hebben Marty en zijn vrouw Wendy eindelijk een kans om uit de Ozarks komen, maar dat blijkt niet gemakkelijk. Deel 2 van het vierde seizoen van Ozark verschijnt op 29 april op Netflix.