Maak kennis met Rosanna Voorwald

Rosanna Voorwald is een bekende realityster. Ze deed namelijk samen met haar toenmalige vriend Niels van der Zanden mee aan Temptation Island. Je zult Rosanna misschien niet meer herkennen, want ze heeft zodanig veel aan zichzelf laten doen dat ze bijna onherkenbaar is. Van haar lippen, tot jukbeenderen en haar curves.

 

Jarenlang heeft deze dame een relatie gehad met Niels van der Zanden, met wie ze twee keer deelnam aan Temptation Island. Beide keren eindigde dit in een breuk, maar naderhand kwamen ze telkens weer bij elkaar. De hele wereld kan ondertussen tegen betaling genieten van de avonturen in de slaapkamer van de twee, ondanks dat ze niet meer samen zijn. Ze zijn een tijdje geleden uit elkaar gegaan, maar blijven voor werk nog steeds met elkaar omgaan. Hun koppel pagina is namelijk zo succesvol dat ze hier nog wel eventjes mee doorgaan.

Bizarre foto op Instagram

Zoals we net al zeiden, trekken de twee nog steeds met elkaar op middels een werkgerelateerde relatie. Hiervoor maken ze dus regelmatig pikante foto’s en video’s die hun fans via verschillende platformen tegen betaling kunnen bekijken.

Ook doen de twee regelmatig pikante fotoshoots. Ze zijn dan meestal schaars gekleed en je ziet de dingen die normaal niet in het daglicht verschijnen. Dit keer deden de twee weer een fotoshoot samen en de fotograaf deelde één van de foto’s op Instagram.

Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf: