De eerste foto’s van Lupin seizoen 2

Een brede glimlach op de gezichten van menig Lupin-fan. Na even te moeten hebben gewacht deed Netflix weer eens een boekje open over de razend populaire Franse mysteriethriller serie. Lupin is op het moment een van de meest succesvolle series op Netflix. Het eerste seizoen van Lupin werd door de kijkers enorm goed ontvangen en door vele critici uitstekend beoordeeld. De fan heeft al kennis mogen maken met de teaser van het nieuwe seizoen en kreeg er onlangs nog een extra verrassing bij. En slim dat de streamingdienst is, werd er onlangs een bericht op Facebook gepubliceerd met de tekst: “Als wij je nou de eerste beelden van Lupin seizoen 2 geven, vragen jullie dan wanneer hij op Netflix komt?”

En wij kunnen natuurlijk alleen maar zeggen dat wij niet kunnen wachten tot de release van seizoen 2 van Lupin. In het nieuwe seizoen kunnen we een kat- en muisspel verwachten. Assane Diop is bezig met wraak tegenover Hubert Pellegrini, die jaren geleden zijn vader vermoordde. Assane komt dit seizoen komt dit seizoen voor lastige opgaven te staan, die mogelijk hem in gevaar kunnen gaan brengen. De verwachtingen van seizoen 2 zijn bij de kijkers ontzettend hoog. Als we de hints en ideeën bij elkaar rapen, zal het tweede seizoen heel wat goeds beloven.

De releasedatum van seizoen 2 op Netflix

Wanneer kunnen we seizoen 2 van Lupin op Netflix verwachten? Dat is een vraag die bij velen kijkers in het hoofd spookt. Over de precieze datum is nog niets bekendgemaakt. Wel weten we dat een airconditioning deze zomer van groot belang is. De streamingdienst zal de afleveringen van het tweede seizoen namelijk rond deze periode vrijgeven. Het directe vervolg op de zenuwslopende cliffhanger van seizoen 1, krijgt net zoals het eerdere deel, vijf verschillende afleveringen om het verhaal van Assane Diop te vertellen.

Benieuwd naar de teaser van Lupin seizoen 2? Bekijk hem hieronder.