Will Smith zijn Instagram post

Genoeg bewegen was natuurlijk altijd al voor veel mensen een uitdaging en dat is vandaag de dag niet beslist makkelijker geworden. Dit heeft ook effect op de altijd goedlachse acteur Will Smith. Hij plaatste op zijn Instagram een foto waarop hij zijn buikje showt. Hij schreef erbij dat hij eerlijk wilde zijn met iedereen en liet zien dat hij in de slechtste vorm van zijn leven was.

Body positivity

Will Smith is iemand die, net als zoveel Hollywood acteurs en actrices, gewend is om aan te komen en af te vallen voor een filmrol. Maar uiteindelijk is hij ook maar een mens en hebben we allemaal wel eens zo’n moment. Veel van zijn beroemde volgers reageren dan ook positief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)


Zo zegt Casey Neistat dat hij real is en noemt The Roots-drummer Questlove het zelfs de meest geweldige post uit de geschiedenis van social media. Want ook al is Will Smith wat minder in vorm, hij blijft wel de zelfverzekerde acteur die we kennen. Het is dan ook een sterk staaltje body positivity. En laten we eerlijk zijn: wij mannen hebben soms ook de inspiratie nodig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)