Netflix plaatst officiële trailer van Formula 1: Drive to Survive

Het Formule 1 seizoen van 2021 zit eraan te komen en dat betekent dat de nieuwe wagens één voor één worden gepresenteerd en de coureurs inmiddels allemaal een krabbeltje hebben gezet onder een contract. Het enige wat nog mist zijn de exclusieve beelden van het bizarre en onvergetelijke jaar 2020. En hoe kunnen wij dit het beste terugblikken? Juist; met een nieuwe trailer van Formula 1: Drive To Survive seizoen 3. Hoe het internet explodeerde met fans die massaal de officiële trailer van het derde seizoen deelden, kunnen wij niet anders zeggen dan dat de verwachtingen veelbelovend zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romain Grosjean (@grosjeanromain)

Hoe je in de trailer een korte terugblik krijgt op de Formule 1 achter de schermen en de scheurende wagens over het circuit, worden in de serie interviews afgelegd met onder andere F1-coureur Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Daniel Ricciardo. Ook komt de spraakmakende horrorcrash van Formule 1-coureur Romain Grosjean in Bahrein aan bod en vertelt hij over zijn vreselijke ervaring in het vuur.

Dit is de releasedatum van Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

Formule 1-fans opgelet: twee weken voor de eerste race wordt het nieuwe seizoen van Drive to Survive vrijgegeven door de streamingdienst. Pak je agenda erbij en noteer op 12 maart de releasedatum van de Netflix serie Formula 1: Drive to Survive seizoen 3. Heb jij de officiële trailer nog niet gezien op YouTube? Bekijk de sneak preview van de opkomende Netflix-serie seizoen 3 hieronder.