Het ongeluk van Romain Grosjean

Afgelopen weekend maakte Romain Grosjean een ongelofelijke klapper die behoorlijk shockerend was voor veel Formule 1-fans. Een vuurzee waar je u tegen zegt en die er angstaanjagend uitzag. De Formule 1 auto van de coureur was volledig in tweeën en op een miraculeuze wijze wist Romain Grosjean er zelf uit te klimmen, tot grote opluchting van zijn vrouw Marion Jolles, zijn kinderen en de rest van de wereld.

Marion Jolles plaatste afgelopen dagen ook wat inspirerende berichten op Twitter en Instagram.

De tweet luidt: “Als we een keer de dringende woorden gezegd hebben, de nuttige woorden, om onze kinderen te beschermen, ontbreken de anderen voor onszelf. Gelukkig redden de schilden van liefde de superhelden.”

Het onderschrift vertelt dat Marion Jolles voor de televisie zat toen het ongeluk gebeurde. Ze weet niet wat ze moet schrijven, maar ze weet wel dat het goed is en haar zal helpen zoals altijd. “Wat moet je plaatsen als foto? Welke beelden moet je van gisteren bewaren? Dat van de vlammen? Zijn redders? Het wrak van de auto?”, schrijft ze. Het shirt wat ze allebei dragen zegt ‘kampioen’, maar Marion had toch liever gehad dat er ‘superhelden’ had gestaan. “Maar als het moet, laten we het op maat maken”, zegt de Franse journaliste.

De knappe journaliste Marion Jolles

Als je de vrouw van Romain Grosjean bent, dan zijn snelle auto’s en Formule 1 wel een groot deel van je leven. Marion Jolles heeft besloten om dit te omhelzen en haar eigen baan hier ook omheen te bouwen. Zo presenteert zij sinds 2005 het autoprogramma Automoto. Daarnaast was zij ook sinds 2009 co-host van het programma F1 á la Une. Zo zijn Romain Grosjean en zijn vrouw druk bezig met auto’s en Formule 1, en staat het gezin in het teken van de sport.

Maar wie is deze Franse journaliste en schrijver achter deze inspirerende berichten? Dat gaan we jullie natuurlijk ook even laten zien. Marion wordt volgende week 39 jaar en heeft drie kinderen met de F1-coureur.