Yade Lauren

Jade Lauren Clevers (artiestennaam: Yade Lauren) is geboren op 8 april 1999 in Rosmalen. Op jonge leeftijd had ze al een bovengemiddelde interesse voor muziek. Zo leerde ze zichzelf uit te voeten te kunnen met een gitaar en een piano. In samenwerking met Yellow Claw had Yade Lauren al op jonge leeftijd twee hits te pakken met Invitation en War & Love. In 2016 was ze naar de Herman Brood Academie gegaan om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen als zangeres.

Zo werd ze ontdekt

Yade Lauren werd ontdekt doordat er een filmpje van haar op Facebook werd geplaatst die viral ging. Haar zusje was hier verantwoordelijk voor. Het viel men in de muziekwereld op dat ze veel talent had. Dit heeft haar destijds een samenwerking met Yellow Claw opgeleverd. Inmiddels heeft ze ook al samengewerkt met Jonna Fraser. Met hem heeft ze het nummer Kalmeer gemaakt. Ook heeft ze een samenwerking gehad met de Nederlandse rapper Snelle. Hier is het nummer Ze kent mij uitgerold. Het bijzondere aan Yade Lauren is dat ze zowel heel goed in het Nederlands als in het Engels kan zingen. Grote Nederlandstalige hits van haar zijn Magisch en Papa.

Een talentvolle en mooie vrouw

De Nederlandse Zangeres is ook nog eens een prachtige verschijning. Dit is te zien in de verschillende videoclips waarin ze haar opwachting maakt. Ze is bij lange na niet de enige mooie Nederlandse Zangeres. Denk bijvoorbeeld aan Maan, van wie geen enkele man zijn ogen af kan houden. Ook buiten onze landsgrenzen lopen mooie zangeressen rond. Kijk bijvoorbeeld naar Dua Lipa. Ook Madison Beer, die maar net ietsje ouder is dan Yade Lauren, mag er zeker zijn.