De nieuwe beelden van Undercover laten nog steeds niet veel zien

Wat als eerste te zien is in de trailer van Undercover, zijn twee personen genaamd Anouk en Peter. Voor de duidelijkheid: het zijn twee agenten die undercover zijn en daarom geen politiepak aanhebben. Je ziet duidelijk dat ze op een camping zijn. Dit wordt nog eens extra benadrukt door agente Anouk die zegt “Het is een camping hè”. En met die hoeveelheid aan tekst moeten we het tot nu toe doen. De makers van de Nederlandse misdaadserie weten het in ieder geval spannend te houden voor ons.

trailer van Undercover MAN MAN

Het is natuurlijk jammer dat we nog niet veel te zien hebben gekregen van Undercover. Wat dan weer wel fijn is, is het feit dat de producenten de releasedatum openbaar hebben gemaakt. De nieuwe serie waar Nederland vast en zeker trots op mag zijn is te zien op Netflix vanaf 3 mei. Zet die datum dus maar in je agenda.

Wat we tot nu toe weten van de Nederlandse misdaadserie

We weten dat het verhaal gaat over 2 agenten die worden gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver. Zij krijgen de taak om undercover een drugsbaas op te pakken. De drugsbaas wordt gespeeld door de altijd charmante Frank Lammers. Hij houdt zich schuil op een camping in Limburg, dicht bij de grens met België. Op het campingterrein houdt hij zich schuil in een riante villa en lijdt hij een lui leventje. Tot de twee agenten daar een stokje voor steken.

trailer van Undercover MAN MAN

Dit is alles wat we tot nu toe van het verhaal weten. Een leuke bonus is dat Elise Schaap ook meespeelt in de film. De meesten onder ons zullen haar kennen als ‘Ruxandra’ uit de ludieke serie ‘De Familie Kruys’. Met dit acteertalent erbij kan het niet misgaan.

Ben je een echte fan van series die met misdaad en dergelijke te maken hebben? Dan hebben wij de ultieme serie voor jou! De serie genaamd ‘The Capture” is ook zeker het bekijken waard.