Narcos: Mexico is een top serie op Netflix

Er is goed nieuws wat betreft de Netflix-serie Narcos: Mexico. Dit komt door het feit dat de serie officieel een derde seizoen gaat krijgen. Ergens is dat niet verwonderlijk, want de serie is enorm populair én eindigde met de nodige cliffhangers. Seizoen 2 van de serie konden we al in februari van dit jaar zien. Nu heeft Netflix bevestigt dat Narcos: Mexico seizoen 3 ook een feit is.

Een hele trailer is nog niet bekend, maar er zijn al wel wat dingen die we weten over het nieuwe seizoen.

Nieuwe mannen aan het roer

Het team dat aan Narcos: Mexico seizoen 3 zal gaan werken verschilt deels van de crew van de eerdere delen. Zo zal de showrunner Eric Newman niet langer verantwoordelijk zijn voor de serie. Hij wordt opgevolgd door Carlo Benard, die al ruime tijd betrokken was bij Narcos: Mexico. 

Narcos: Mexico seizoen 3

Verder zien we een bekend gezicht terug. Wagner Moura zal namelijk twee afleveringen gaan regisseren. Als die naam je niet meteen iets zegt, dan doet de rol die hij speelde dat wel. Wagner Moura speelde namelijk Pablo Escobar in Narcos. Nu klimt hij dus in de regisseursstoel.

Waar gaat Narcos: Mexico seizoen 3 over?

Seizoen 3 van Narcos: Mexico zal zich afspelen in de jaren ’90. Deze periode wordt gekenmerkt door het internationale karakter dat de drugshandel krijgt, de rol van El Chapo en de verdeeldheid onder de verschillende drugshandelaren. Met andere woorden: ook dit seizoen willen we kostte wat het kost niet missen.

Narcos: Mexico seizoen 3

Nog meer internationale drugsseries op Netflix

Het is nog niet bekend wanneer Narcos: Mexico seizoen 3 op Netflix komt. Er wordt namelijk alleen gezegd dat het vervolg er ‘snel’ aankomt. Tot die tijd staat er genoeg genoeg andere spannende drugsseries op Netflix. Wat dacht je van La Reina del Sur, over een legendarische vrouwelijke drugshandelaar? Ook Vivir Sin Permisoover een Spaanse drugsbaron met alzheimer, is de moeite waard.

 

Op IMDb krijgt Narcos: Mexico een 8.4 als gemiddeld cijfer. Wij zijn benieuwd of dat cijfer na het nieuwe seizoen blijft staan.