Famke Louise is weer single

Een break-up is natuurlijk nooit leuk, en zo ook niet voor deze zangeres. Famke Louise is weer single na drie maanden een relatie te hebben gehad met de rapper Tré Samuels. De rapper is afkomstig uit Australië maar de laatste tijd woonde hij in Amsterdam. Famke sprak eerder nog over een mogelijke overtocht naar de andere kant van de wereld als de tijd goed was en zij er klaar voor waren. De overtocht kan altijd nog een keer komen, maar dat zal niet samen met Tré zijn.

We zagen eerder de pikante vakantiefoto’s van de zangeres. Nu is de Instagram van Famke aardig uitgedund en de foto’s met de rapper zijn er al af. In haar story was de #next te zien, waarop de zangeres duidt dat Tré niet meer in het plaatje valt. Wat ons wel opviel is dat Famke druk bezig is met sporten. Lekker bezig Famke. Sporten is altijd een goede manier om je liefdesverdriet weg te werken. En ze doet het niet slecht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💪

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

📆 AFTELLEN IS BEGONNEN 🔥

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

De populaire zangeres is veel in het nieuws

Famke Louise is populair bij bepaalde mensen, maar bijna iedereen kent de zangeres wel. Met een miljoen volgers op Instagram heeft zij ook een mega bereik te pakken. Daarnaast was de Nederlandse zangeres natuurlijk ook veel in het nieuws door haar kleine ‘optreden’ bij Jinek. Dit was voor de rapper Tré Samuels allemaal een beetje te veel en een reden dat het allemaal niet meer zo lekker liep. Hou je sterk Famke en niet getreurd, er zijn nog vele andere mannen in de wereld.