Famke Louise

Ondanks alle ophef is Famke niet vreselijk volgers verloren. Sommige volgen haar natuurlijk om bij elke post een hatelijke reactie te plaatsen, maar de meeste zullen haar volgen voor de opvallende foto’s die ze plaatst. Want dat doet ze zeker.

Wat voor foto’s plaatst ze op social media?

Famke plaatst echt van allerlei soorten content op social media. Niet alleen haar filmpje (die inmiddels offline is gehaald door de zangeres zelf), maar ook aankondigingen van haar nieuwe tracks post ze op The Gram. En wanneer ze er zin in heeft, maakt ze prachtige foto’s van zichzelf en post ze die. Als ze op vakantie is, hoef je alleen maar te wachten op de allermooiste vakantiefoto’s. De meeste daarvan zijn het kijken waard. Geloof ons maar. Daarom hebben we de mooiste vakantiefoto’s van Famke op een rijtje gezet.

Vakantiefoto’s van Famke Louise

Ondanks dat Famke Louise niet heel veel foto’s meer op Instagram heeft staan (31 berichten), staan er best pikante vakantiefoto’s tussen. Zo is Famke best vaak te vinden op het feesteiland Ibiza en vindt ze het niet erg om daar even lekker uit te waaien. Van die momenten maakt ze foto’s en deelt ze uiteraard met ons. Ze heeft trouwens een vriend, daarmee gaat ze eigenlijk altijd op vakantie. Of hij die ontzettend pikante foto’s van Famke maakt, is niet duidelijk.

Check de foto’s hieronder. Misschien verdient ze wel een plek in de lijst met de mooiste Nederlandse vrouwen in de 20.

View this post on Instagram

🛶🦑

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

View this post on Instagram

Sunday 🍤

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on