Joël Veltman wist te scoren bij een prachtige dame

Het is Naomi Veltman die jaren geleden het hart van Nederlands profvoetballer Joël Veltman sneller wist te laten kloppen. De twee leerde elkaar kennen door gemeenschappelijke vrienden, waarna de tortelduifjes spraken over liefde op het eerste gezicht. De vonken sprongen over, Joël en Naomi kregen een relatie en stapte later in 2016 in het huwelijksbootje. Hoewel veel voetbalvrouwen vaak met de identiteit ‘vrouw van’ gelabeld worden, lijkt Naomi compleet haar eigen koers te trekken. Het feit dat ze namelijk met een bekende voetballer heeft, wil nog niet zeggen dat ze haar eigen doelen en ambities niet hoeft na te jagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joël Veltman (@joelveltman)

De mooie voetbalvrouw is voorzien van de beauty and the brains en studeerde rechten. Hiernaast is ze fulltime moeder en natuurlijk trouwe supporter van Joël. En dat de twee onafscheidelijk zijn, dat lijken te tortelduifjes niet onder stoelen of banken te willen steken. Joël, die in juli 2020 een driejarig contract tekende bij Brighton & Hove Albionis ontzettend trots op zijn gezinnetje en deelt dit maar al te graan met de buitenwereld.

Naomi Veltman op Instagram

Joël Veltman en zijn Naomi lijken het perfecte gezinnetje te vormen. Hoewel de mooie brunette haar privéleven liever voor een bepaalde groep houdt en beschikt over een beveiligd Instagram account van 13,9 duizend volgers, zien we haar regelmatig verschijnen op de social media-kanalen van de voetballer. Met ruim 254 duizend volgers op zijn Instagram, kunnen zijn fans bij een post altijd uitgaan van twee opties: de geluksmomenten met zijn vrouw, kind en honden óf Joël in actie op het veld.

Krijg jij na het zien van de beelden ook geen genoeg van de mooie brunette? Blijf dan nog even in de voetbalvrouw sferen hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joël Veltman (@joelveltman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joël Veltman (@joelveltman)