De geruchten over Peaky Blinders seizoen 6

Enkele geruchten doen al de ronde, zo ook het begin van de nieuwste aflevering. Dit kwam door Regisseur Anthony Byrne die het begin van de nieuwste aflevering van Peaky Blinders seizoen 6 verklapte.

Het maakt het allemaal niet minder spannend, want het einde van seizoen 5 is zenuwslopend en liet ons met hartkloppingen achter. Leuk en aardig dat je het over het einde hebt van seizoen 5, maar hoe ging die ook alweer? Fris je geheugen hieronder even op voordat we verder gaan:

 

Rowan Atkinson in Peaky Blinders als Adolf Hitler?

Rowan Atkinson kennen jullie vast wel als de leukste Brit die de filmgeschiedenis kent: Mr. Bean. Wat een lol hebben we met die man gehad vroeger. Daarnaast heeft hij ook als de Britse spion Johnny English gespeeld.

Rowan wordt voornamelijk gezien als een komische acteur die voor een glimlach zorgt op je gezicht. De geruchten gaan echter rond dat hij iemand gaat spelen die verre weg van een glimlach op je gezicht gaat brengen. Rowan Atkinson gaat wellicht de rol van Adolf Hitler spelen in Peaky Blinders seizoen 6.

Rowan Atkinson in Peaky Blinders

Oswald Mosley is de grote aartsrivaal van Thomas Shelby en die wordt gespeeld door Sam Claflin. Eerder had Sam Claflin al wat losgelaten over Peaky Blinders seizoen 6 en liet hij weten dat hij het geruststellend vindt om te weten dat Oswald Mosley het overleeft. In het nieuwe seizoen gaan ze waarschijnlijk dieper in op het leven van Oswald. Hij en Adolf Hitler waren destijds goede vrienden en Hitler zou eregast zijn geweest op zijn bruiloft. Mochten ze dieper ingaan op het leven van Oswald, dan zal de Duitse dictator waarschijnlijk zijn intreden doen bij Peaky Blinders. We kunnen niet meer wachten en het wordt als maar beter. Alvast beginnen met bingewatchen?