Wie is Montana Meiland?

De familie Meiland staat al jaren bekend als het wijn drinkende en klussende gezin en hiermee scoren ze goede kijkcijfers op de Nederlandse televisie. Martien en Erica Meiland zijn de ouders van Montana en haar zus Maxime. Montana is 27 jaar oud en is hiermee de oudste dochter van Martien en Erica. Dit jaar is stond het leven van Montana een beetje op zijn kop. Haar relatie met Dirk is na acht jaar beëindigd en het wordt dus tijd voor een nieuw hoofdstuk. Nu heeft ze een nieuwe woning gekocht, die ze met eigen handen aanpakt.

De prachtige verbouwing van de woning in Noordwijk

De nieuwe woning van Montana Meiland is niet bepaald ‘het plaatje’, maar ze heeft enorm veel geluk dat ze onderdeel is van zo’n klussende en getalenteerde familie als de Meilandjes. Het hele gezin staat direct voor Montana klaar en iedereen steekt de handen uit de mouwen.

Montana Meiland is volop aan het klussen sinds ze de sleutel van haar nieuwe woning heeft ontvangen. Ze heeft een nieuwe vloer gelegd en de muren een andere kleur gegeven. Op haar Instagram deelt ze ook de allereerste beelden van haar woning die ‘in the making’ is. Montana krijgt vele positieve reacties onder de video: ‘Goed bezig! Veel geluk in je nieuwe huis!’, ‘Meid wat een plaatje’ en ‘Zo mooi gedaan al!!’ schrijven de gelieve volgers.

Ze zijn nu al allemaal enorm onder de indruk van het opgeknapte huis. Iedereen is onwijs benieuwd naar het eindresultaat en wij zelf natuurlijk ook. Wij hebben er alle vertrouwen dat het huis er behoorlijk goed uit gaat zien met deze geweldige klussers familie.

De woning van Montana staat in Noordwijk en ze zou er 650.000 euro voor hebben betaald. De woonoppervlakte bedraagt 134 vierkante meter en dat geheel biedt vier slaapkamers en één badkamer. Bekijk hieronder de prachtige beelden van de renovatie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Montana Meiland (@montanameiland)