Maxime Meiland verkoopt huis in Noordwijk

Terwijl de Meilandjes in opspraak zijn over hun programma Chateau Bijstand heeft Maxime Meiland flinke winst gemaakt bij de verkoop van haar huis in Noordwijk. Vorig jaar kochten Maxime Meiland en haar verloofde Leroy Molkenboer de woning voor maar liefst € 734.000. Sindsdien is het een heel geheen-en-weer geweest met kopen en verkopen.

Het huis dat nu verkocht is, zou toch te klein zijn voor eventuele toekomstige gezinsuitbreiding. Afgelopen weekend verhuisden ze naar de villa die zij kochten voor maar liefst 1,2 miljoen die daar wel aan zou voldoen. Maxime en Leroy verloofden zich eerder deze maand.

Het heeft even geduurd voordat het huis verkocht was, maar Maxime heeft er toch winst mee weten te maken. Het huis zou verkocht zijn aan familie, al is niet bekend aan wie. Het is in ieder geval niet Montana Meiland, die het gerucht dat ze het huis gekocht zou hebben de wereld uit hielp bij Weekend. De uiteindelijk verkoopprijs van het huis is volgens BekendeBuren maar liefst 780.000 euro. Dat komt neer op een winst van maar liefst 46.000 euro. En dat nog wel bij verkoop aan familie.

De Meilandjes kopen en verkopen graag

Het is bijna niet bij te houden waar de Meilandjes eigenlijk wonen, zo snel gaat de koop en verkoop van huizen bij hen. Er gaan ook regelmatig geruchten rond over huizen die wel of niet verkocht zouden zijn.

Ook Martien en Erica kunnen er wat van, dus het lijkt erop dat het om een familietrekje gaat. Hoewel het kasteel van de Meilandjes eindelijk verkocht is, moesten de ze de vraagprijs van hun villa in Noordwijk flink omlaag gooien. Die zetten ze slechts vijf maanden na de aankoop alweer op Funda. Wanneer ze die weten te verkopen voor de huidige vraagprijs maken ze alsnog meer winst dan Maxime, namelijk 104.500 euro.