Joel Beukers gaat voor goud

Joel Beukers is bekend door zijn succesvolle social mediapagina’s. Daarnaast boekt hij erg veel succes met zijn bedrijf in supplementen, genaamd Clean Nutrition. Hij is begonnen met zijn bedrijf nadat hij is gestopt met rugbyen, nadat hij werd betrapt op het gebruik van doping.

 

Nu verkoopt hij dus verschillende soort supplementen voor echte fitness fanaten. Voornamelijk zijn potten met Xtreme workout V2 zijn erg populair bij zijn klanten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

In zijn populaire video’s zien we hem regelmatig rijden in verschillende dikke wagens. Deze auto’s zijn voornamelijk in het goud te bewonderen. We hebben hem zien rijden in een Lamborghini Urus, de auto waar we Enzo Knol ook al een lange tijd in zijn rondscheuren. Ook beschikt hij over een Lowrider en kocht hij een tijdje terug een Mercedes-AMG G63 6X6.

De nieuwe auto van Joel Beukers

Joel Beukers heeft naast al zijn sportwagens gekozen voor een iets diplomatiekere auto. Het gaat hierbij om de Mercedes 560 SEL uit het jaar 1991. De versie van deze Mercedes is geleverd tussen 1987 en 1991. Hij heeft dus een van de laatste modellen in handen gekregen.

In zijn nieuwste video zien we hem en zijn collega’s van Clean Nutrition rijden in de nieuwe bolide. “Het enige nadeel van de Mercedes is dat er geen bekerhouders zijn,” zegt Joel Breukers in zijn video. Toch ontbreekt de auto maar aan weinig, want er zijn nog genoeg andere snufjes waar deze auto over beschikt. Er zit in ieder geval stoelverwarming in en de achterbank kan verzet worden. Het zou ideaal zijn voor lange ritten en dit was tevens ook de reden voor de aankoop volgens Joel.

Specificaties van de Mercedes 560 SEL

De nieuwe Mercedes van Joel Beukers beschikt over een 5,5LV8 motor. De motor genereert hierdoor op een goede 279pk en 430Nm. Ondanks dat het een geen sportwagen is, gaat deze wel voor topsnelheid. De Mercedes is namelijk in staat om een topsnelheid van maar liefst 240 kilometer per uur te kunnen bereiken. Als hij wil kan Joel van 0 naar 100 scheuren in 9,7 seconden. Ook staat er volgens de ondernemer nog geen ton op de teller.

We weten vervolgens niet van Joel voor de auto heeft betaald. Maar gezien de prestaties, de topsnelheid en de goede staat waarin de auto zich verkeert kunnen wij ons voorstellen dat er een aardig bedreg voor op tafel is gelegd. Wel weten we dat de nieuwprijs van de Mercedes op een goede 120 duizend euro ligt, het aankoopbedrag zal dan ook wel rond deze prijs liggen. We zijn echter wel benieuwd of de auto zijn look blijft behouden of dat deze ook in een gouden jasje wordt gestoken.

Bekijk hieronder de video waarin Joel Beukers zijn nieuwe auto laat zien aan de wereld:

 

Joel Beukers heeft veel succes geboekt tot nu toe. Hij is erg druk met zijn social media en hij is ook nog eens een succesvol ondernemer Maar wat brengt dat nou op? We kunnen je verzekeren dat Joel Beukers een flink vermogen heeft opgebouwd.