De villa van de Meilandjes in Noordwijk is in prijs verlaagd

Martien en Erica Meiland hebben ondertussen al heel wat optrekjes gehad,  van kasteel tot woonboerderij tot villa. Dat Martien en Erica waarschijnlijk verlies zouden draaien bij de verkoop van deze villa in Noordwijk werd vanaf het begin al wel gezegd. Ze zetten vijf maanden geleden het huis vrij snel nadat ze het kochten alweer te koop. Volgens de twee had dat zowel te maken met de indeling van de villa waar zij elk hun eigen deel hadden, als het gebrek aan privacy. Er was namelijk sprake van overlast doordat er elke dag mensen voor de deur stonden.

 

De villa in Noordwijk heeft een woonoppervlak van maar liefst 327 vierkante meter. Het huis staat op een perceel van 805 vierkante meter in het Sole Miopark, dicht bij het strand. In totaal zijn er tien kamers te vinden op drie woonlagen. De villa telt maar liefst vijf slaapkamers en vier badkamers, dus aan ruimte is er geen gebrek. Uiteraard is de villa ook voorzien van alle nodige luxe. Op de begane grond is er ook nog een appartement waar Erica verbleef en dit kan ook als kantoor gebruikt worden. Benieuwd wat er nog meer in de villa van de Meilandjes te vinden is en hoe het er van binnen uit ziet? Check dan hier hoe de villa eruit ziet.

meiland villa funda prijs verlaagd

Wat kost de villa nu op Funda?

De originele vraagprijs was €2.995.000, bijna driehonderdduizend boven het bedrag wat de Martien en Erica Meiland zelf voor de villa hebben neergelegd. Ze betaalden namelijk 2,7 miljoen euro voor het huis. De vraagprijs op Funda is nu verlaagd naar € 2.799.500. Dat is bijna twee ton minder dan eerst. Als ze het huis voor dit bedrag weten kwijt te raken komen ze er nog met enige winst vanaf, maar of dat gaat gebeuren is nog maar de vraag. Eerder hadden ze ook al grote moeite om Chateau Meiland in Frankrijk verkocht te krijgen.