Hoe ziet de villa van de Meilandjes eruit?

Een tijd geleden kochten Martien en Erica Meiland deze villa in Noordwijk. In het programma Chateau Meiland hebben de echte fans kunnen zien dat Martien en Erica opzoek waren naar een woning samen, maar toch een beetje los van elkaar. Deze villa was perfect: dichtbij hun dochter Maxime en het huis was in tweeën gedeeld. Het grootste deel van het huis en daarbij nog een deel van het huis dat in een appartement is veranderd. Perfect voor de twee om samen te wonen, maar toch apart.

 

Het huis is volledig gerenoveerd en helemaal in de stijl van de familie Meiland. De oppervlakte van het huis is 327 vierkante meter, met een inpandig appartement van ongeveer 53 vierkante meter. In 1999 is de villa gebouwd en is in 2018/2019 volledig gerenoveerd.

De begane grond beschikt over een slaapkamer en een mogelijkheid tot een badkamer of een wellness-ruimte. Op de begane grond zit ook het inpandige appartement. Deze heeft een woonkamer met een half-open keuken en een ruime slaapkamer. Aan de slaapkamer zit aansluitend een moderne badkamer die over een douche, toilet en wastafel beschikt.

Op de eerste etage is er een lichte woon/zitkamer met een vide, deze beschikt over een open haard. Vanuit deze kamer is er toegang tot een zonneterras. Ook heeft de villa een grote woon/eetkeuken met een mooi kookeiland. Vanuit de keuken is er ook toegang naar het zonneterras. De eerste etage heeft de master bedroom met een moderne badkamer die beschikt over een whirlpool en een ruime inloopdouche. Ook is er een grote kleedkamer met inbouwkasten.

Er is op de eerste etage ook een tweede slaapkamer met een badkamer te vinden. In deze badkamer zit wederom een inloopdouche. Op de tweede etage is een tweede aparte woonkamer en achter de knieschotten is meer opbergruimte. Ook is er wederom een ruime slaapkamer te vinden met een badkamer. Deze badkamer beschikt over een ligbad en een wastafelcombinatie.

De luxe villa in Noordwijk staat nog steeds te koop op Funda

Het lijkt alsof dit het perfecte huis is voor Martien en Erica Meiland. Ze kunnen toch samen in een huis wonen, maar wel apart van elkaar. Toch hebben de twee besloten het huis weer te koop te zetten. Na 4 maanden is de parel nog steeds niet verkocht. Mocht je de parel willen kopen, de villa van de Meilandjes staat nog steeds op Funda voor € 2.995.000.

Bekijk hieronder foto’s van de villa van de Meilandjes:

villa-meiland-te-koop-funda villa-meiland-te-koop-funda villa-meiland-te-koop-funda villa-meiland-te-koop-funda villa-meiland-te-koop-funda

Onlangs was er nog meer goed nieuws voor de Meilandjes: hun kasteel is eindelijk verkocht.