De auto van Monica Geuze

Menig man is jaloers op de auto van Monica Geuze want zij is de trotse eigenaar van een Range Rover Velar. Ze heeft deze auto al zo’n twee jaar in haar bezit. De SUV wordt door autoliefhebbers beschreven als een wolf in schaapskleren, omdat er verrassend veel power schuilgaat achter de motorkap. Deze auto heeft dan ook een enorm prijskaartje van 79.525 euro. Afhankelijk van het model beschik je dan over tussen de 207 tot 410 pk.

Monica heeft deze auto sinds 2020, hieronder zie je de ‘unboxing’:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Outland (@outland_landrovers)

Niet alleen maar plezier

Monica heeft overigens niet alleen maar plezier gehad van haar voertuig want de SUV werd het doelwit van inbrekers. In één jaar tijd werd er maar liefst drie keer bij haar ingebroken. Geuze liet hier regelmatig haar frustratie over blijken: ‘Thanks aan de twee zwervers die vannacht om 3.00 uur mijn auto hebben opgeruimd’, schreef ze pissig over de derde inbraak. ‘Lekker mama trots maken zo op de zaterdagavond.’ In april en september 2021 was het ook al raak. ‘Wat een teringtrieste mensen heb je toch op deze aardkloot’, schreef ze toen als caption bij een foto van een ingeslagen achterruit van haar auto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Meer weten?

Wil je nog meer te weten komen over Monica Geuze? Check dan vooral deze vakantiefoto’s eens. Sinds kort is ook Monica’s relatie met Robbert Kroese voorbij, binnenkijken in zijn appartement doe je hier.