De carrière van de presentator

De 57-jarige Humberto Tan is een Nederlandse radio- en televisiepresentator, sportjournalist en schrijver. De presentator verscheen voor het eerst op televisie bij Sonja Barend in het programmasegment De tafel van 7 en in 1991 werd hij aangenomen bij AVRO als redacteur bij het programma Forza TV. In 1993 ging zijn carrière pas echt van start en presenteerde hij het NOS journaal. Hierna heeft hij bij nog veel meer programma’s gepresenteerd zoals RTL Late Night, RTL Boulevard en Holland’s Got Talent. Eén ding is in ieder geval zeker: Humberto Tan verdient een aardig salaris met zijn werk.

Het appartement van Humberto Tan

Humberto Tan heeft zijn driekamer appartement verhuurd voor een bedrag van €2100 per maand. Ook moet de huurder een waarborgsom betalen van €4200. De presentator heeft het appartement gekocht in 2018 voor €515.000 en liet er een hypotheek op vestigen van €296.000.

De woning is gelegen in De Pijp in Amsterdam en volgens gerichten verbleef hij daar tijdens zijn affaire met Dionne Stax. De woonoppervlakte bedraagt 61 vierkante meter. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en één badkamer. Beide slaapkamer liggen aan de achterkant van het appartement en bieden toegang tot het balkon. De woning heeft een ruime woonkamer met een schitterende open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Het appartement ligt lekker centraal en is gelegen op slechts vijf minuten fietsen vanaf het Vondelpark en het Sarphatipark. Bekijk hieronder de foto’s of neem een kijkje op Bekende Buren.

humberto tan woonkamer

Humberto tan keuken

humberto tan slaapkamer