Privé eiland te koop

Een eiland kopen en het zelf beheren is voor veel mensen een grote droom. Niet alleen omdat je dan met je eigen vervoersmiddel over je eigen land kan crossen en kan genieten van elke mooie plek en elk mooi strand, maar ook omdat je er flink geld mee kan verdienen wanneer je een resort runt. En wat is nou dé perfecte vakantiebestemming om heerlijk te ontspannen in een resort? Exact, de Maldiven.

 

Omdat de groep eilanden best groot is daar, staan regelmatig privé eilanden te koop. Voor een groot bedrag kan je dan écht eigenaar worden van een compleet ingericht eiland met alle luxe voorzien. Maar een eiland als deze ga je niet snel meer tegenkomen.

maldiven eiland te koop

Het eiland Funadhoo

In Azië staat namelijk het Ifuru Resort te koop. Dit resort bevindt zich op een eiland genaamd Funadhoo. Het eiland is een privé eiland en telt in totaal 683.919 vierkante meter. Dat is genoeg vierkante meter om al je vrienden te laten overvliegen en ze een eigen plekje in het resort te geven. En te laten overvliegen? Ja, dat is het unieke van dit eiland: het heeft een volledig functioneel vliegveld. Sinds 2015 landen hier vakantievluchten van over de hele wereld, met mensen die eens lekker op vakantie willen.

En hoe top is het dan, dat dat vliegveld op jouw eiland staat? Niet alleen kan je dan je eigen privéjet laten landen, ook kunnen de vakantiegangers die landen meteen bij jouw resort stranden. En daar heb je waarschijnlijk nog wel een plekje voor: met 150 prachtige villa’s, een resort met een extra 128 kamers en 400 bedden. Hier kan je nog meer vakantiegangers kwijt, of je kan er je personeel laten slapen.

bubbelbad villa

Het eiland staat nu te koop en je kan er dus volledige eigenaar van worden. Natuurlijk krijg je zo’n groot stuk grond in de zee niet zomaar, je moet er flink voor dokken. Het eiland kost omgerekend 58,2 miljoen euro. Maar ja, wanneer je voor dat geld een villa koopt in New York of een eiland op de Maldiven, zouden wij het wel weten.

maldiven eiland