Robbert Kroese en Monica Geuze zijn uit elkaar

In haar meest recente vlog liet Monica Geuze weten dat haar relatie met Robbert Kroese voorbij is. De twee zijn twee jaar samen geweest en hebben elkaar ontmoet via de datingapp Raya. Deze app is niet voor iedereen: alleen succesvolle en bekende mensen krijgen toegang tot deze app. De twee lijken meteen een klik te hebben gehad en zo geschiedde. Toch is de relatie nu voorbij. Monica laat in haar vlog weten dat ze niet alleen de relatie voorbij is maar ook dat ze zal stoppen met vloggen. Check haar vlog hier:

 

Maar wat doet Robbert Kroese eigenlijk zelf voor werk? Robbert is retail-makelaar bij het bedrijf KroesePaternotte, gevestigd in Amsterdam. Zij richten zich dus niet op huur- en koopwoningenmaar juist op winkelpanden. Zo begeleiden zij een aantal bekende retail bedrijven in Amsterdam en ondersteunen ook verschillende verhuurders.

Zijn prachtige appartement in Voorburg

Als je zelf makelaar bent dan heb je natuurlijk oog voor goede ruimtes. En dat is duidelijk te zien aan het nieuwe appartement van Robbert Kroese. Het appartement is in huidige staat misschien niet helemaal in stijl, maar heeft ontzettend veel potentie. Hij betaalde maar liefst €275.000,- voor het appartement in Voorburg (schuin boven Den Haag) en het appartement heeft drie slaapkamers en één badkamer. De keuken is al erg luxe en de gehele ruimte biedt de kans om alles mooi aan te kleden. Wat Robbert er uiteindelijk van gaat maken zal ongetwijfeld hartstikke mooi worden. Vaak zorgt de juiste plek en ruimte er al voor dat de rest langzaam maar zeker op zijn plek gaat vallen. Nu Monica Geuze gestopt is met vloggen zijn we benieuwd wat de toekomst van Robbert zal brengen. Zie hieronder foto’s van het appartement of kijk op de website Bekendeburen:

Ex Monica Geuze Robbert Kroese appartement

Robbert Kroese appartement