Toon respect

Vrouwen vinden het heel fijn en aantrekkelijk als ze gerespecteerd worden. Met respecteren bedoelen we het respecteren van haar ruimte, haar tijd en het allerbelangrijkste: respecteer haar grenzen. Natuurlijk verschilt dit per vrouw. Elke vrouw beschouwt het woord ‘respect’ anders. Daarom is het het meest veilige en het meest netjes om zoveel mogelijk respect te tonen. Het maakt niet uit waar hun grenzen liggen, maar ze zouden het sowieso waarderen. Dit is een van de beste tips voor wie echt moeite met daten heeft.

 

Complimenteer haar

Geef haar complimenten, maar niet te veel. Af en toe een complimentje tussendoor kan zeker geen kwaad. Een vrouw voelt zich zelfverzekerder en ook gevlijd. Dit geeft jou ook een zelfverzekerde uitstraling omdat je niet bang bent om jouw mening te geven. Natuurlijk hoeft dit niet per se over uiterlijk te gaan, maar het mag ook gaan over haar prestaties op school of werk. Complimenten over het uiterlijk zijn een beetje basic. Vrouwen vinden het dan wat unieker als het over prestaties gaat of misschien over het innerlijk. Inspiratie nodig? Bekijk dan de goede complimenten voor vrouwen.

moeite met daten advies tips

Stel vragen en toon interesse

Het is enorm belangrijk om vragen te blijven stellen. Je bent met elkaar op een date om elkaar beter te leren kennen. Niemand heeft zin in een ongemakkelijke stilte. Als zij het niet doet, doe jij het. Toon interesse in wat ze te vertellen heeft en kijk haar aan in de ogen. Veel vrouwen knappen erop af als mannen een beetje om zich heen aan het kijken zijn. Dit geeft jou een zelfverzekerde uitstraling en dit kan haar zelfs een beetje verlegen maken, maar ook op haar gemak laten voelen, omdat ze nu het gevoel heeft dat ze overal met je over kan praten. Denk niet te veel na over de vragen die je stelt, het hoeven namelijk geen moeilijke vragen te zijn. Als je te veel nadenkt over de vragen die je wilt stellen, zal het gesprek minder vloeiend verlopen en ook afstandelijker zijn. Dit is een van de beste tips die we jou kunnen geven op een verbetering van jouw date life. Als je dit niet doet, hoef je niet te rekenen op een tweede date. Wil jij je voorbereiden? Onthoud dan de vragen voor een eerste date om iemand beter te leren kennen.

Spreek niet meteen een vervolgdate af

Vaak komt het voor dat mannen aan het einde van de date al een vervolgdate willen afspreken. Geef haar de tijd om even na te denken, dit kan anders namelijk best opdringerig en wanhopig over komen. Laat haar weten dat je de date gezellig vond en dat je haar nog zal appen. Hierdoor zal zij ook in afwachting zitten en benieuwd zijn of je haar leuk vindt. Wees relaxed en vertrouw erop dat ze jou weer zal willen zien.

Met de bovenstaande tips hopen we dat je minder moeite met daten zal hebben. Heb je contact via je telefoon met iemand? Dan moet je ook weten wat je moet doen. Lees ook hoe je moet flirten via WhatsApp.