Tatta in seizoen 3 van Mocro Maffia

Robert de Hoog speelt de glansrol van Tatta in Mocro Maffia. Zijn personage is één van de personages die het al seizoenen lang volhoudt en vaste kijkers van de serie weten dat we dat niet over elk personage kunnen zeggen.

De strijd in Mocro Maffia is namelijk keihard en lijkt in het nieuwe seizoen heftiger te zijn uitgebarsten dan ooit tevoren. Tatta speelt ook in de nieuwe afleveringen weer een belangrijke rol. Een rol die Robert de Hoog op het lijf staat geschreven.

Robert de Hoog erg toegewijd aan rol als Tatta

Robert de Hoog tilt de rol van Tatta echt naar een hoger niveau. De acteur doet dan ook alles voor z’n rol. Zo schreven we eerder al over het verrassend gespierde lichaam van Robert de Hoog. Hij gaf met zijn trainingsschema aan dat hij zijn rol serieus neemt, maar dat gaat verder dan alleen een gespierd lichaam. Tatta heeft namelijk nóg een opvallend uiterlijk verschijnsel. We hebben het hier natuurlijk over zijn luie oog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Lui oog blijkt niet echt te zijn

Veel mensen dachten dat het luie oog van Robert de Hoog echt was of waren juist verbaasd omdat de acteur het in z’n kindertijd niet had. Dat klopt natuurlijk, want het is inderdaad niet echt. Duh.

Met behulp van make-up en grime wordt het oog gecreëerd. De acteur van Mocro Maffia verklapte eerder al dat hij ooit iemand op straat zag lopen met een lui oog. Hij besloot vervolgens dat hij dit vond passen bij zijn personage.

Kijkje achter de schermen van Mocro Maffia

Op zijn Instagram deelde Robert de Hoog een filmpje over hoe dat oog wordt gecreëerd. Daarin is precies te zien (al dan niet versnel afgespeeld) hoe het proces gaat. Op zijn Instagram-pagina plaatst de acteur niet alleen foto’s en video’s van Mocro Maffia. Ook duikt zijn knappe vriendin Sophie Dros regelmatig op.