Robert de Hoog speelt Tatta in Mocro Maffia seizoen 3

Als het op Nederlandse acteurs aankomt, hoort Robert de Hoog tot de crème de la crème. Voor zijn rol in Skin won hij destijds een Gouden Kalf. Verder speelde hij in in films zoals Nova Zembla en Schemer en had hij onder andere een rol in Feuten.

Wij kennen de acteur natuurlijk vooral van zijn rol in Mocro Maffia. Daarin speelt hij Tatta. Ook in seizoen 3 is Tatta terug te zien. Inmiddels is het personage van de acteur uitgegroeid tot één van de publieksfavorieten. Van zijn luie oog tot zijn onvoorspelbare gedrag; Tatta hoort nou eenmaal bij Mocro Maffia.

De Nederlandse acteur deelt een gespierd plaatje op Instagram

Voor zijn rol in Mocro Maffia is het belangrijk dat Robert de Hoog er gespierd en indrukwekkend uitziet. Zijn personage moet immers angst inboezemen. Om dat zo realistisch en goed mogelijk te doen, traint de acteur regelmatig. Op zijn Instagram deelt hij foto’s van zijn trainingen. De acteur is overduidelijk dus gemotiveerd om de rol van Tatta zo sterk mogelijk over te laten komen. Laten we eerlijk zijn: dit is toch echt een applaus waard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Goed nieuws voor Robert de Hoog en vriendin

De eerste aflevering van Mocro Maffia seizoen 3 kon rekenen op goede reacties. Wat dat betreft is 2021 dus positief begonnen voor Robert de Hoog. Dat is niet het enige goede nieuws rondom de acteur. Samen met zijn knappe vriendin Sophie Dros verwacht hij namelijk een kindje. Dat maakte hij recent bekend via zijn Instagram-pagina.

Toekomst Mocro Maffia seizoen 3

Wat betreft Mocro Maffia seizoen 3 blijft het afwachten of het personage van Robert de Hoog het tot het einde van de show zal schoppen. Er zijn namelijk al eerdere personages geweest die in de eerste twee seizoenen zijn geëlimineerd. De serie blijft daarmee onvoorspelbaar en houdt ons altijd op het puntje van onze stoel. Om te bingewatchen moet je nog wel even geduldig zijn. Elke week verschijnt er namelijk slechts één nieuwe aflevering op Videoland.