Robert de Hoog wordt vader

De twee tortelduiven hebben een fantastische relatie samen en verwachten binnenkort zelfs een kindje. Dit maakte Robert een paar dagen geleden wereldkundig via een bericht op Instagram. “Daar was je dan opeens. Zo klein dat we je amper konden zien op de eerste echo. Nu word je steeds groter en krijg je steeds meer een plek in ons leven” is hoe hij het heugelijke nieuws aankondigt.

De 32-jarige acteur is heel erg trots op zijn zwangere vriendin en beschrijft dat met de volgende woorden. “Het is bijzonder om te zien hoe sterk je bent en hoeveel je aankan, want zwanger zijn is niet alleen een roze wolk. Het is kotsen tussen auto’s, wekenlang niets meer kunnen eten behalve cup-a-soup en druiven, een lichaam dat zo snel verandert dat je continu doodmoe bent, maar wat doe je het fantastisch goed.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Het creatieve stel verwacht een jongen op de wereld te zetten. Sophie meldt bovendien dat Robert al de grootste verwachtingen heeft van hun zoon: “Robert weet zeker dat hij centraal verdediger bij Ajax gaat worden”, meldt zij op haar Instagram. Zelf is ze echter niet zo bezig met de toekomstige baan van haar zoon. “Ik heb het zelf vooral druk gehad met kotsen.”

De Instagram van Sophie Dros

Het lijkt er dus op dat Robert niet alleen een knappe vrouw aan de haak heeft geslagen, maar ook nog eentje met een goed gevoel voor humor. Wij selecteerden de leukste foto’s van de spontane Sophie Dros op Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Dros (@sophiedros)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Dros (@sophiedros)