De trends van 2021 in bed

Onze spannende avonturen worden indirect toch ook behoorlijk beperkt. Even hartstochtelijk zoenen is gelijk gepromoveerd tot risicofactor en om nu je activiteiten in bed te beperken tot doggy style is net weer iets te radicaal. Gelukkig komen er talloze trends naar voren zodat je ook op ‘romantisch’ gebied een trendsetter kan zijn.

Rollenspel

Een potje vrijen mag anno 2021 weer spannend zijn, dus is er niks op tegen om je fantasie de vrije loop te laten. Met een beetje geluk krijg je haar dus zover dat ze zich gaat verkleden als ondeugende verpleegster of de iets te opgewonden lerares. Wil je het echt spannend maken en heeft zij nog altijd een trio op haar verlanglijstje staan, dan is dit je kans.

hoe ben je romantisch in bed tips

Speeltjes voor mannen

De tijd dat enkel dames gebruik maakten van erotisch speelgoed is voorbij. In 2021 zijn er tal van spannende toys voor mannen te koop. Voor de goede orde: dit heeft niets te maken met het ontbreken van een bedpartner. Door juist je horizon te verbreden en ook om uit je comfortzone te stappen, voeg je een nieuwe dimensie toe. Denk aan speeltjes die de erogene zones van de man stimuleren en die je prima kunt gebruiken als stel.

Wederzijdse masturbatie

Een goede pot onder de lakens is vaak geen kwestie van kwantiteit, maar van kwaliteit. Het hoeft dus ook niet altijd om de geslachtsgemeenschap te gaan, juist het voorspel kun je net zo spannend maken als je wilt. Kies voor een goede erotische film en ga elkaar heerlijk verwennen. Wederzijdse masturbatie is dan ook het toverwoord, bovendien leer je op die manier elkaars lichaam optimaal kennen. Beperk jezelf dan ook niet tot het gebruik van enkel je handen, ook andere attributen zijn toegestaan.

wat willen vrouwen in bed

Spannende locaties

Het jaar 2021 zou zomaar het jaar van de seksuele bevrijding kunnen worden. Je hoeft je namelijk niet te beperken tot de slaapkamer. Het kan juist interessant zijn om ook andere plekken van de woning te promoveren tot paringslocatie. Wil je hier echt een succes van maken, zorg er dan wel voor dat jullie hier beiden er wat voor voelen. Niets is zo vervelend als een prachtige locatie te selecteren terwijl zij zich daar helemaal niet op haar gemak voelt. Kortom, het gaat om de kwaliteit van het moment. En dit kan natuurlijk ook gewoon op verschillende plekken in huis.

Online spanningen

Het klinkt flauw of juist ouderwets, maar er gaat niets boven het versturen van een appje met een duidelijk seksuele lading. Het zorgt voor een gezonde spanning en als je het goed doet weet de ander precies hoe jij je voelt. Dat wil niet zeggen dat sexting een dagelijks ritueel moet zijn, maar het kan net de toevoeging zijn die nodig hebt om de spanning erin te houden.