Seizoen 3 van Mocro Maffia

Het was alweer een tijd stil rondom Mocro Maffia. Het tweede seizoen van de serie liep af met een flinke cliffhanger. We hoopten dus ook van harte dat er een derde deel zou komen van de serie. Dat er inderdaad een seizoen 3 van Mocro Maffia zou verschijnen, was al een tijd langer bekend. Maar wanneer we de nieuwe afleveringen nou precies op Videoland kunnen verwachten? Dat wisten we nog niet.

Tot nu dan, want eindelijk weten we welke datum we moeten reserveren om de serie te bingewatchen.

De releasedatum op Videoland

Waar seizoen 2 nog eerder dan gepland online werd gezet, liet het derde seizoen op zich wachten. Nieuws dat er tijdens de opnames een opname-bus in de brand vloog, zette de serie weer even op onze radar. Nu is de populaire en grimmige Nederlandse serie weer terug van weggeweest. Via social media is namelijk officieel bekend gemaakt wanneer we seizoen 3 van Mocro Maffia kunnen kijken. Dat zal zijn vanaf 29 januari.

Mocro Maffia

Nieuwe personages en verhaallijnen

Het blijft gissen wie er in seizoen 3 van Mocro Maffia allemaal een rol gaan spelen. Naar alle verwachtingen zullen we personages als Tatta, De Paus en Adil wederom weer voorbij zien komen. Veel verhaallijnen zijn namelijk nog niet af. Het ene personage vlucht nog steeds, het andere personage is juist opgepakt. Wat heeft dit te betekenen voor de loyaliteit en de machtsstrijd die er tussen de mannen onderling woedt? Op die vraag kunnen we in het nieuwe jaar dus antwoord krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bilal el mehdi wahib (@bilalwahib)


De serie, met een 8.1 als IMDb-score, is duidelijk één van de populairste Nederlandse series. Ook qua andere films en series van Nederlandse bodem zitten we in het nieuwe jaar goed. Denk bijvoorbeeld aan oorlogsfilm De Slag om de Schelde, en aan de Undercover film Ferry.