Kim Feenstra heeft drie halfzussen

Kim Feenstra komt uit een groot gezin en heeft in totaal drie halfzussen. Eerder hebben we de bloedmooie Isa Faye Burger al in het zonnetje gezet, maar vandaag is het de beurt aan Melro. Zij is tevens de meest muzikale van het stel. Zo maakt en zingt zij haar eigen nummers en bij het horen van haar stem denken wij direct aan een engel. Maar hier blijft het niet bij. Melro leert zichzelf namelijk ook aan om piano te spelen. Petje af!

 

De knappe Melro op Instagram

Verder is Melro ook actief op Instagram en hier kunnen wij regelmatig genieten van haar wekelijkse vlogs, waarbij te zien is dat zij echt in een hele goede flow zit. Zo komt onder andere voorbij dat zij gek is op sporten en zo’n drie tot vier keer per week in de sportschool staat om haar afgetrainde figuur te onderhouden. Deze work-outs zijn absoluut geen straf om naar te kijken, want Melro verschijnt hier veelal in de meest mooie sportoutfits.

Naast deze vlogs zijn er ook veel selfies van de knappe brunette op Instagram te zien. Hier gaat zij veelal met Kim Feenstra op de foto en de twee lijken dan ook beste vriendinnen. Prachtig om die sterke familieband te zien en Melro zou net als Kim met haar looks zo als model aan de slag kunnen.

Tot slot staat Melro haar Instagram-account ook vol met inspirerende quotes over het leven. De meeste van deze quotes heeft de brunette ook nog eens zelf bedacht. Dat ze creatief is, dat is zeker. Zie hieronder een selectie van Melro en vergeet vooral niet op ‘volgen’ te klikken, zodat je haar wekelijks op je tijdlijn voorbij ziet komen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROA’A (@itsroaa.music)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROA’A (@itsroaa.music)