Megan Desaever was deelneemster van Temptation Island

Voor de mensen die het even zijn vergeten: Megan Desaever deed in 2018 samen met haar toenmalige vriend mee aan het reality programma Temptation Island. Het liep niet goed af met de twee en aan het einde van het programma was de relatie ten einde. Toch heeft Megan ook goede dingen overgehouden aan haar deelname. De 22-jarige is nu werkzaam als model en is actief op het online platform OnlyFans. Op dit platform kunnen mensen foto’s plaatsen die anderen tegen betalen kunnen zien. Er valt aardig wat te verdienen met die plaatjes en zeker na haar deelname in Temptation weet ze een groot publiek te bereiken.

 

Megan plaatste onlangs een aantal gewaagde foto’s op Instagram. De foto’s en mogelijk video’s die ze op haar OnlyFans plaatst zijn voor het betalende publiek, maar gelukkig houdt ze ook nog wat foto’s voor ons over. De modelfotograaf Steven Wolles heeft onlangs een hele reeks gewaagde foto’s van Megan gemaakt op de Kalmthoutse Heide in Kalmthout, België. In deze fotoshoot maakt ze reclame voor een lingeriemerk en de foto’s lijken erg in de smaak te vallen onder haar 155 duizend volgers. Bekijk een aantal prachtige foto’s hieronder:

Megan in samenwerking met Steven Wolles

Deze fotoshoot was echter niet de eerste keer dat Megan een fotoshoot heeft gedaan met fotograaf Steven Wolles. Megan heeft namelijk ook op de cover gestaan van de Playboy en was in diezelfde editie ook playmate of the month. Good for her!

Ze is nog maar 22 jaar en begint het Vlaamse en Nederlandse publiek al langzaam in te pakken. We zijn daarom ook erg benieuwd wat ze allemaal nog meer gaat brengen in de toekomst. Ben je nieuwsgierig naar de levens van andere ex-deelneemsters of verleidsters? Ook Jolien Puype en Esmé Cordus zijn erg actief op Instagram.