Esmé Cordus als verleidster in Temptation Island: Love or Leave

De 26-jarige Esmé Cordus komt uit Rotterdam en is model en eventplanner. Ze organiseert onder andere ‘open minded events‘, feesten voor stellen en single dames, meestal met een spannend thema. Esmé houdt van vrijheid en wil het liefst over de hele wereld werken. Ook haar modellenwerk bevalt haar zeer goed. Daarnaast is ze er dol op om naar hardcore party’s te gaan en reist ze graag.

 

Esmé houdt wel van een uitdaging en die zal ze als een van de verleidsters van Temptation Island vast gevonden hebben. Ze had gelijk een goede klik met Ivo, die samen met zijn vriendin Maris meedoet aan de show. Ze raakten niet uitgepraat over hun matchende mindset en de vlam lijkt goed overgeslagen te zijn. Wie weet wordt het wat, want ze hoopt tijdens Temptation Island een diepe connectie met iemand aan te gaan. Het liefst met een standvastige man die ook een goede gesprekspartner is.

Een modellencarrière en de voorpagina van de Playboy

Esmé is dus ook model en niet zomaar eentje. Ze poseert onder andere regelmatig voor Playboy en is in twee edities – een Nederlandse en Tsjechische – de ‘Playmate van de maand’ geweest, wat onder andere inhoudt dat ze op de voorpagina en de poster in het midden van het blad prijkte.

Op haar persoonlijke Instagram poseert ze al graag een beetje ondeugend, maar ze heeft daarnaast ook nog een pagina die gewijd is aan haar modellencarrière. Daar zijn nog intiemere shoots te vinden. Het zal je misschien ook niet verbazen dat deze schoonheid ook nog een Onlyfans heeft. Daarop zijn nog pikantere foto’s van haar te vinden die te ver gaan voor Instagram.

Daarnaast heeft Esmé Cordus recent ook nog een shoot gedaan met fotograaf Steven Wolkers, de huisfotograaf van het Belgische Clint. Voor die shoot ging ze uit bijna helemaal uit de kleren, afgezien van een slipje dat ook niet veel aan de verbeelding overlaat. Zie de foto’s hieronder (bron: Instagram).