Bekend van Temptation Island en Ex on the Beach

We kennen Megan Desaever natuurlijk van Temptation Island 2018. Zij ging samen met haar voormalige vriend Kevin de uitdaging van Temptation Island aan. Zoals verwacht, hebben ze het niet gehaald. Beiden besloten ze om uit elkaar te gaan na het falen tijdens het televisie-programma.

Na het programma zijn ze nog wel even weer terug bij elkaar gekomen maar zijn uiteindelijk toch voorgoed uit elkaar gegaan. Na Temptation Island heeft Megan een hele transformatie ondergaan en is ze bijna niet meer te herkennen.

desaevermegan___241836977_360359715734012_8201686623345721340_n
Via Instagram

Jamecia Baker kennen we natuurlijk van Ex on the Beach – Double Dutch 2018. Tijdens deze show was ze vaak in beeld door haar verleidelijke acties.

Een gewaagde shoot op Instagram

Megan en Jamecia zijn niet de moeilijkste als het gaat over erotische shoots. Fotogaaf Steven Wolles heeft het daarom ook weer voor elkaar gekregen om de twee schaars gekleed voor de camera te krijgen. Steven Wolles is een echte professionele naaktfotograaf en er gaan regelmatig prachtige vrouwen langs bij hem om zichzelf letterlijk bloot te geven. Hij heeft daarom ook een OnlyFans en een Patreon gemaakt om de rauwe foto’s te laten zien zonder censoring.

Check hieronder de foto van de gewaagde shoot:

Als je nou echt heel benieuwd bent naar hoe de andere foto’s zijn, dan kan je via de link in de bio van Steven Wollen jezelf aanmelden voor zijn OnlyFans of Patreon.