Temptation Island 2018

Megan Desaever was achttien jaar jong toen ze met Temptation Island meedeed met haar toenmalige vriend Kevin. De tortelduifjes hadden toen het programma begon een jaar een relatie. De reden dat ze meededen was echter een beetje vreemd. Kevin was namelijk al vijf keer vreemd gegaan (in èèn jaar?!) en hij wilde laten zien dat hij de verleiding aankon en niet vreemd zou gaan. Als Kevin dit lukte, wilden de twee hun relatie voor altijd verankeren. Naja, je raadt het al: Kevin ging al de mist in voor het eerste kampvuur.

 

Kevin bleef maar doorgaan met het vernederen van Megan. Tijdens een volgend kampvuur was te zien hoe Kevin haar belachelijk maakte en zelfs dom noemde. Dit was – zeer terecht – de laatste druppel en de relatie tussen de twee was nu dood. Als revanche is Megan meerdere keren met verleider Joshua het bed ingedoken. Kevin heeft op zijn beurt wat spannende nachten met verleidster Chloë gehad. Een ongezonde relatie? Jazeker.

 

De nieuwe look van Megan Desaever

Sinds Megan bekend is geworden door Temptation ISland heeft ze erg veel veranderd aan haar uiterlijk. Zoals je kan zien in de filmpjes hierboven en hieronder had ze bruin lang haar en dunnere lippen dan vandaag de dag.

 

Als je nu naar de Instagram-pagina van Megan gaat, dan kan je niks anders zeggen dat ze een enorme transformatie is ondergaan. Ze heeft nu blond, middellang haar en ze heeft zonder enige twijfel ook iets aan haar lippen gedaan. Zolang ze er zelf gelukkiger van wordt, daar gaat het om.

Wil je nog meer genieten van Megan? Toevallig heeft ze een privé-account waar ze uitdagende foto’s op plaatst. Wil jij nou weten at ex Kevin hiervan vintd? Bekijk dan zeker: Wat vindt Kevin van Megans (Temptation Island) carrière op OnlyFans?