Wat vinden vrouwen mooie lichaamsdelen bij mannen?

Natuurlijk is de kans op een geslaagde versierpoging niet alleen afhankelijk van je lichaamsbouw, maar het kan wel helpen om andere zwakke punten te camoufleren. Uiteraard geldt het omgekeerde ook. Zijn je looks niet je sterkste punt, dan kan je charme je nog steeds redden. Moet je het echter hebben van je lichamelijke aantrekkingskracht, check dan welke lichaamsdelen vrouwen aantrekkelijk vinden.

1. Goed gevormde schouders

Ben je in het bezit van goed gevormde schouders, dan heb je al een flinke streep voor. Het geeft je een uitstraling waar menig vrouw voor valt. Op zich is dat helemaal niet zo gek, heb je stevige schouders dan ziet een vrouw dat als teken van kracht en mannelijkheid.

2. Gespierde borstpartij

Het zal je niet verbazen dat een goed ontwikkelde torso voor veel vrouwen aantrekkelijk is. Sterker nog, menig vrouw vraagt zich al snel af hoe jouw borst eruit zou zien zonder je kleren. In veel gevallen denkt een vrouw het al te kunnen inschatten aan de manier waarop je shirt of trui valt. Kun je jouw gespierde voorkomen combineren met een goede openingszin, dan kom je een heel eind.

3. Duidelijk aanwezige biceps

Je kon er natuurlijk vergif op innemen. Duidelijk zichtbare biceps hebben sexappeal. In de wereld van de vrouw betekent het gewoon dat je sterk bent én dat jij een man bent die zichzelf graag goed verzorgt. Kunnen jouw biceps dus wel wat aandacht gebruiken, duik dan snel de sportschool in.

aantrekkelijke lichaamsdelen van mannen voor vrouwen

4. Volle lippen

Goed ontwikkelde spieren zijn gelukkig niet de enige zaken waar de gemiddelde vrouw warm van wordt. Heb je mooie volle lippen, dan is dat zeker een pluspunt. Voor een vrouw betekent het dat je waarschijnlijk goed kan zoenen (en meer).

5. Verleidelijke tong

Vreemd genoeg geven veel vrouwen aan dat de tong van een man ook erg aantrekkelijk kan zijn. Weet je die goed te gebruiken tijdens het zoenen, dan is de kans groot dat ze je nog interessanter gaat vinden. Als je als man namelijk de kunst verstaat om goed te zoenen, dan zal het met de rest ook wel goed zitten volgens de meeste vrouwen.

Denk jij nog wat stappen te kunnen maken op dit gebied? Lees dan onze tips om goed te zoenen.

6. Hygiënische handen

Een goede persoonlijke verzorging is een absoluut pluspunt voor de meeste vrouwen. Zijn je handen schoon, nagels kort geknipt en zien ze er gewoon goed en verzorgd uit, dan gaat dit je zeker helpen in het contact met vrouwen. Volgens veel vrouwen zeggen schone handen ook veel over de persoonlijkheid van de man. Doe er je voordeel mee.

7. Soepele heupen

Dat de heupen een bijzondere aantrekkingskracht hebben op de gemiddelde vrouw is bekend. Kun je goed dansen, dan zijn je heupen lekker soepel en dat ziet de gemiddelde vrouw als een goede indicatie voor je bedprestaties. Daar komt bij dat een vrouw het natuurlijk onvoorstelbaar fijn vindt om tijdens een vrijpartij je heupen goed vast te pakken.

8. De sixpack

Het klassieke wasbord is nog altijd een van de meest aantrekkelijke delen van het mannenlichaam voor de vrouw. Dat wasbordje laat namelijk zien dat je gezond bent en gezond leeft. Nu is het niet zo dat je zonder sixpack niets gaat klaar spelen, maat een beetje strakke buik is zeker een pré.

hoe ballen scheren MAN MAN

9. Onbehaarde jongeheer

Het is misschien niet direct het lichaamsdeel dat je verbindt met dit onderwerp, maar voor menig vrouw is het een absoluut pluspunt als je daar beneden geschoren bent. Net als mannen vinden vrouwen het weinig aantrekkelijk om je schaamharen in de mond te krijgen tijdens het voorspel. Sterker nog, de kans dat ze je wél oraal wil verwennen is vele male groter als het daar beneden verzorgd is. Check dus vooral hoe je je ballen moet scheren.

10. Het mannenkontje

Eigenlijk verschillen mannen en vrouwen niet zo heel veel van elkaar als het aankomt op het benoemen van de meest aantrekkelijke lichaamsdelen. Net zoals wij mannen het kontje van de vrouw aantrekkelijk vinden, geldt dit ook voor de vrouw. Met andere woorden: een goed gevormde, stevige bilpartij kan net voldoende zijn om haar interesse vast te houden. Is dat bij jou niet het geval, ga dan gerust aan de slag in de sportschool. Je zult zien dat het resultaat op gaat leveren.