McGregor vs Cerrone zou een gevecht van topklasse worden

Voordat er überhaupt sprake was van een McGregor vs Cerrone, moest McGregor een pijnlijke nederlaag ondergaan tegen het Russische beest genaamd Khabib Nurmagomedov. Velen hoopten dat Conor McGregor zegevierend de ring uit zou stappen die avond, maar niets is minder waar. Door middel van een choke wist de getalenteerde grappler McGregor uit te schakelen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Ask yourself who’s ready to go right now.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

Velen waren geschokt door deze uitslag. Maar kenners van de sport zagen de bui al hangen. Khabib heeft van zijn 27 gevechten geen enkele verloren. McGregor is uit op eerherstel, dit wilt hij bereiken door McGregor vs Cerrone te winnen.

Dana White steekt een stokje tussen McGregor vs Cerrone

De bekende kale knikker genaamd Dana White liet weten dat hij dit plannetje niet zo zag zitten. Hij gaf toe dat er veel praat was over een gevecht tussen de twee heren. “Ik heb gezegd dat als ze willen vechten, dat ik er aan mee wil werken”, aldus White. Maar om nader te verklaren reden gaat het feestje niet door.

April 13 or July 6th 🤷🏼‍♂️ just waiting to 🖋📑

Een bericht gedeeld door Donald Cerrone (@cowboycerrone) op

“Een gevecht tussen de twee zit er niet in, we zijn zelfs aan het kijken naar andere tegenstanders voor ‘Cowboy’ Cerrone op dit moment.” Oftewel, voor zijn eerstvolgende gevecht zal Donald Cerrone een andere opponent krijgen. Alsook McGregor. Wij zijn in ieder geval benieuwd.

UFC-kenners en fans zijn teleurgesteld door stopzetten McGregor vs Cerrone

Joe Rogan, bekend van zijn podcast waarin hij vaak MMA-gerelateerde onderwerpen bespreekt, had gezegd het jammer te vinden dat de match niet doorgaat. Hij en ex-vechter Brendan Schaub bespraken dit nieuws in de podcast van Rogan. Ze kwamen beide tot de conclusie dat de beslissing vrij onverwachts was en daarbij zeer jammerlijk. Een match als McGregor vs Cerrone zou namelijk gezorgd hebben voor een amuserend potje vechten. Dan maar afwachten wat het volgende gevecht zal zijn voor beide heren.

Gezien het feit dat McGregor zich enorm had verheugd op dit gevecht zal het stopzetten ervan een grote last zijn voor de Ierse vechter. Alsook voor de vele fans onder ons die graag deze matpartij hadden willen zien. Gelukkig kan Conor McGregor zijn verdriet wegdrinken met zijn nieuwe Proper No. 12 Irish Whiskey. Wij doen ook een glaasje mee.