Maxime Meiland schittert op Instagram

De dochter van de bekende reality-ster Martien Meiland, Maxime Meiland, weet de monden van de media steeds maar weer te voeden. Naast haar verschijning op de Nederlandse televisie met het programma De Meilandjes, is ze het afgelopen jaar ook vaak actief op haar social media-kanalen. Stoppen op je hoogtepunt wordt alsmaar gezegd, maar dat hoogtepunt heeft Maxime nog lang niet bereikt. Ze deelt dit keer een prachtige foto waarbij ze met een verleidelijke blik de camera in kijkt. De paar rode lippen trekken daarbij ook nog is de aandacht.

Maxime Meiland is naast tv-bekendheid en influencer ook een moeder van twee kinderen. Samen met haar vriend Leroy, die ze tijdens de opnames van Chateau Meiland heeft leren kennen, is ze kort geleden bevallen van haar tweede dochter. Ze wonen samen, maar de huizenjacht verliep niet zonder slag of stoot. De nieuwe villa in Noordwijk zette het stel al snel weer te koop op Funda.

We kunnen nog meer mooie dingen van deze Nederlandse bekendheid verwachten. Maxime blijft haar volgers namelijk maar verrassen en verbazen. Ze plaatst regelmatig foto’s waarbij ze haast onherkenbaar is met haar nieuwe looks. Waaronder een foto waarbij ze opeens lang blond haar heeft. Dit viel in de smaak bij haar volgers. Met maar liefst 575.000 volgers kunnen we Maxime Meiland onderhand wel een echte BN’er noemen.