Kritiek op Maxime Meiland

In de serie Chateau Meiland wordt er gezegd dat dochter Maxime Meiland de minst favoriete is. De fans vinden haar verwend. Dat roept vooral de irritatie op. Vlak na de aankoop van haar huidige twee onder één kap woning, ter waarde van bijna 800.000 euro, begon ze bijvoorbeeld enorm te klagen over de grootte van het huis: 139 vierkante meter.

Ook heeft Maxime meer dan een half miljoen volgers. Ze heeft vaak samenwerkingen en gebruikt haar social media om geld te verdienen. Daar kreeg ze bakken vol met kritiek over. Martien, de vader van Maxime, had in een interview gezegd: “Maxime is altijd het pispaaltje bij ons in de familie. Hoe kan dat toch? Ja, weet ik niet, weet ik niet. Jaloers mensen, joh. Het zijn allemaal jaloerse mensen. Het kind werkt hartstikke hard.”

Nieuwe look op Instagram

Maxime Meiland heeft dus aardig wat volgers en plaatste gisteren een foto met haar nieuwe look. Ze showt haar nieuwe lange, blonde lokken. Bij de post schrijft de blondine: ‘Donatella de meid is aanwezig!’

Niet alleen fans zijn razend enthousiast over de lange lokken, ook onder andere Maik de Boer en Victor Brand zijn enthousiast. “Wat zie je er goed uit”, reageert iemand onder de Instagram-foto. “Jij kan ook alles hebben” en “Altijd even mooi, deze meid.”, lezen we terug. Het is niet duidelijk of het extensions zijn, een pruik of eigen haar is. Eén ding is zeker: ze ziet er inderdaad goed uit! 

Bekijk hieronder haar nieuwe look:

Ook heeft Maxime Meiland een tijdje terug kritiek gekregen over haar eigen bedrijf die volledig is geflopt. Check hier zoveel geld verloor Maxime Meiland door haar geflopte bedrijf.