Hoe werkt de NFT-cardgame AgeOfGods?

Als speler van AgeOfGods kan je een gilde starten of joinen, vooruitgang boeken door challenges aan te gaan en te gaan voor die level up, NFT-uitrustingen bemachtigen, de Arena-ladder beklimmen, tegen andere spelers vechten in ‘Player versus Player’ en zelfs deelnemen aan wereldwijde PVP-toernooien om rewards te verdienen die voor tokens verkocht kunnen worden.

Tokens kunnen eerste instantie gekocht en verkocht worden op Pancakeswap, waar de AOG-token vandaag (29 december) om 15:00 uur gelist zal worden.

Naarmate je progressie maakt in de verhaallijn, ontgrendel je beloningen en ontdek je nieuwe areas. Diezelfde progressie wordt bovendien weerspiegeld in de wereldwijde ranglijst, waar je kan zien waar jij staat ten opzichte van andere spelers en hoe je een hogere status krijgt binnen de community van AgeOfGods.

ageofgods

Wanneer jij jouw Gods uitrust, gear verzamelt en upgradet maak jij jouw Gods sterker. Op die manier worden items NFT’s en kunnen ze worden verkocht en gekocht,

Het Play To Earn-model

AgeOfGods hanteert het Play To Earn-model. Dit houdt in dat je tokens kan verdienen door te spelen en dat spelers volledige eigendomsrechten hebben over in game-items en op deze wijze gestimuleerd worden om te spelen en verder te komen in de game.

ageofgods spel nft

Er zijn verschillende manieren waarop je als speler tokens ($AOG) kan verdienen:

  • Deelname aan het Global E-Sports Tournament. Dit vindt eens in de twee weken plaats.
  • Het boeken van vooruitgang in het spel en het verslaan van ‘Boss levels’
  • Door dagelijks in te logge
  • Auto farming, afhankelijk van je in game-level
  • De progressie van je gilde

De voordelen van de gildes

Het team achter AgeOfGods spoort de gamers aan om samen met andere te spelen. Dit doen ze door middel van gildes. Door middel van die gildes krijgen spelers de mogelijkheid om in een kleine gemeenschap te komen van vergelijkbare, actieve spelers. Het is niet alleen leuk om met hen te chatten en spelen, maar je geniet ook van meerdere voordelen wanneer je lid bent van een gilde:

  • je krijgt toegang tot de exclusieve Guild Store
  • je kan deelnemen aan Guild Challenges
  • je kan deelnemen aan Guild Wars

Wanneer je begint met AgeOfGods, dan kan je God-NFT’s winnen en kopen. Er zal een vast limiet gelden van 1000 per God. Naarmate je progressie maakt in het spel, kan jij nog zeldzamere NFT’s ontvangen. Deze kan je vervolgens verhandelen of behouden tot ze eventueel in waarde stijgen.

Meer info vind je hieronder: