Paris Hilton in lingerie op Instagram

Dat Paris Hilton een prachtige verschijning is, is geen nieuws. Ze heeft een hele carrière achter de rug als model, actrice, zangeres en heeft daardoor een hele naam opgebouwd. Ook door haar relaties is ze aardig bekend geworden. Ze werd op 19-jarige leeftijd gezien met Leonardo DiCaprio. Dit werd gelijk ook haar eerste cover op het magazine Vanity Fair. Daarnaast heeft Paris Hilton nog gedatet met acteur Edward Furlong en met pokerspeler Rick Salomon. Samen met deze pokerspeler heeft Paris een bepaalde tape opgenomen, wat ook de enige aandacht wist te trekken. Tegenwoordig is Paris samen met zakenman Carter Reum.

 

Naast haar bekendheid als vriendin van, heeft Paris nog een heleboel eigen talent. Ze begon als kind met zingen en modellenwerk. Later begon ze als DJ en werd ze actiever op social media. Tot op de dag van vandaag is Paris Hilton nog altijd een social media bekendheid. Met haar 17,5 miljoen volgers is ze niet onopgemerkt gebleven. Ze plaatst op haar Instagram vooral foto’s die haar leven weergeven. Van de bootvakantie met haar liefde Carter Reum, tot aan lingerie foto’s voor de kerstboom.

Kerst mag dan wel afgelopen zijn, maar Paris Hilton laat ons allemaal alweer verlangen naar de volgende kerst. Met haar prachtige figuur in een rode lingerie set wenst ze iedereen een fijne kerst toe. Haar volgers stellen de foto’s ook erg op prijs. Paris ziet er nog altijd topfit uit voor een 40-jarige.

Ook Sylvie Meis plaatst jaarlijks een leuke foto waarop zij schittert voor de kerstboom. Bekijk Sylvie Meis in een kort jurkje voor de kerstboom.