Maxime Meiland is in een korte tijd erg bekend geworden. Door het programma Chateau Meiland is het gezin niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisiewereld. Nu Maxime bevallen is van haar tweede dochtertje samen met haar vriend Leroy, is het huis waar zij in woonden te klein geworden. Reden genoeg om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. En dat hebben de twee ook zeker gedaan. Het stel heeft een nieuwe woning gekocht, zeg gerust een villa, maar de geruchten gaan rond dat deze alweer te koop staat.

De woning in Noordwijk zou in de stille verkoop staan

Hun woning in Noordwijk zou te klein zijn voor de gezinsuitbreiding. Vandaar dat ze een nieuwe villa hebben gekocht voor het bedrag van 1.250.000 euro. De villa is gelegen vlakbij zon, zee en strand. Het heeft een woonoppervlakte van 226 vierkante meter. De woning beschikt over maar liefst zeven kamers waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Ruim genoeg dus voor het gezin van vier. De woning is verdeeld in drie woonlagen en beschikt over een souterrain. Hier is een bar te vinden waar volop gewijnd kan worden. Je zou denken dat deze villa dus wel geschikt is voor de familie, toch?

Maar er gaat een gerucht dat Maxime deze nieuwe villa alweer te koop heeft staan. Ze zou er winst op willen maken, omdat ze de villa eigenlijk helemaal niet kan betalen. Erica, de moeder van Maxime Meiland, heeft hier een reactie op gegeven. ‘Nee, dat klopt niet. Het huis staat niet te koop en in maart gaan Maxime en Leroy en de twee meisjes verhuizen naar de Van Panhuysstraat’, aldus Erica. Ze zou het naar verluidt niet begrijpen waarom mensen deze verhalen eventueel zouden verzinnen. Of het de waarheid is of een verzonnen verhaal, dat zal de toekomst uitwijzen.