Villa in Noordwijk wordt alweer te koop aangeboden op Funda

De prachtige villa in Noordwijk heeft een woonoppervlakte van 239 vierkante meter en beschikt over zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Dit alles plus een mancave is verdeeld over drie woonlagen en een souterrain. Op de begane grond heeft het huis een L-vormige woon-eetkamer met een open haard, stenen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin. Verder loopt dit door naar een luxe open keuken die al het denkbare apparatuur bevat.

Op de eerste verdieping zitten drie slaapkamers, waarvan één een aangrenzende badkamer heeft met een dubbele wastafel en een douche. De tweede badkamer bevindt zich ook op de eerste woonlaag. Deze kun je bereiken via de hal en beschikt ook over een dubbele wastafel, een bad en een douche. De wc is daarentegen in een aparte ruimte. Verder zijn er nog twee grote slaapkamers en een berging op de tweede verdieping aanwezig.

Vanuit de hal op de begane grond kun je via de trap naar de ondergelegen parkeerkelder, waar er ruimte is voor twee auto’s en een aantal fietsen. Verder vind je in het souterrain een mancave met bar, pantry en een aparte toiletruimte. Als laatste is er een tuin met een oppervlakte van 45 vierkante meter gelegen op het zuidwesten.

Maxime Meiland vraagt een hoge som

Maxime Meiland zet haar villa te koop voor  1.295.000 euro. Maar uitgaande van de koopprijs is de kans klein dat ze een winst boekt. Dit zou haar niet het enige Meiland maken die haar villa met verlies verkoopt.

Volgens Bekendeburen zou dit betekenen dat ze dat ze naar een andere enorme villa met een zwembad in Noordwijk zouden verhuizen. Vorige maand gingen er al geruchten rond dat ze een ander pareltje van 1760 vierkante meter gekocht zou hebben. Deze nieuwe, sfeervolle villa heeft zes slaapkamers, drie badkamers en een wijnkelder. Maar hoelang zou deze woning aan de strenge eisen voldoen? Wil jij meer informatie over het huis wat te koop staat? Ga dan naar Bekendeburen of kijk de foto’s  hieronder:

funda woning meilandjes te koop maxime meiland(1)

noordwijk woning te koop maxime meiland