Alles over de nieuwe Netflix-serie 1899

De nieuwe Netflix-serie 1899 is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst en is van dezelfde makers als het duistere Dark, ook wel de Duitse variant van Stranger Things. De serie 1899 gaat over het passagiersschip Kerberos dat aan het einde van de 19e eeuw naar Amerika vaart. Op het schip zijn allerlei passagiers te vinden van verschillende standen en nationaliteiten.

Tot zo ver nog niet zo spannend, maar zodra de Kerberos over de oceaan koerst, vinden de passagiers een verlaten spookschip. Wanneer zij hier een kijkje willen nemen, belanden zij in een ware nachtmerrie. Hierbij is niets wat het lijkt en is het nog maar de vraag of de passagiers het mysterie kunnen ontrafelen voordat hun leven in een nachtmerrie verandert.

De serie heeft een fantastische cast

De serie is geschreven en geregisseerd door Jantje Friese en Baran bo Odar en zij schreven en regisseerde eerder dus als samen Dark. Met de geweldige cast hebben zij van de serie ook weer een pareltje weten te maken. Zo heeft onder andere Clara Rosager die je kunt kennen van The Rain een rol in de film als Tove, speelt Mathilde Ollivier de rol van Clémence en speelt Miguel Bernardeau die we kennen uit Élite de rol van Ángel. Verder hebben Lucas Lynggaard Tønnesen (Krester), Andreas Pietschmann (Eyk Larsen) en Emily Beecham (Maura Franklin) ook een rol bemachtigd in de serie.

nieuwe netflix serie 1899 imdb score vandaag

Nieuwe Netflix-serie 1899 nu al een hit op IMDb

Ondanks dat de serie vandaag pas uitgekomen is, heeft het nu al een score van een 9,1/10 bemachtigd op IMDb. Zo reageren veel kijkers dat een serie van deze producenten je nooit teleur zal stellen. Dus de hoogste tijd om de serie zelf eens te proberen met al deze lovende reacties. Grote kans dat je hem binnen één avondje gekeken hebt.

Zie hieronder de trailer van de serie: