Een opvallende woning in De Bilt staat te koop

Van buiten lijkt de woning een ‘normaal’ rijtjeshuis in hartje De Bilt (Utrecht) en valt het zeker niet op tussen de andere woningen. Als je naar de foto’s kijkt van de eerste verdieping, dan lijkt het een stijlvolle, moderne woning door de open keuken en de visgraat vloer. Maar die gedachte verandert zodra je de begane grond van de woning betreedt. De begane grond lijkt namelijk wel bedoeld voor nachtelijke escapades en ziet er helemaal niet zo chique uit als de rest van het huis.

 

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Het huis is verdeeld over twee woonlagen, waarbij op de eerste verdieping voorzien is van een grote woonkamer, een open keuken en een grote slaapkamer. Maar hier blijft het niet bij. Het huis heeft namelijk ook een dakterras met beloopbare glasplaten en een prachtige omheining van bamboe, waardoor je erg veel privacy hebt.

begane grond woning stoute praktijken

Een begane grond met een danspaal, bed en meer

Een erg normaal rijtjeshuis dat van alle gemakken is voorzien, dat zou je eerste ingeving zijn. Maar op de begane grond van de woning zit nog een hele bijzondere kamer verstopt, waarvan wij het idee van krijgen dat hier veel nachtelijk avonturen plaatsvinden. Zo bestaat de kamer uit een groot bed, zwarte en rode muren, een danspaal en een jacuzzi midden in de kamer. Volgens de advertentie is de begane grond een grote multifunctionele ruimte waar je je creativiteit op los kunt laten. Eén ding is zeker: dat is hier zeker gedaan.

Mocht je de huidige inrichting een beetje te gek vinden, dan kun je er een groot kantoor, een extra slaapkamer of een mancave van maken. Zie hieronder meer foto’s van de woning:

funda rijtjeshuis utrecht povincie te koopfunda huis met omheining

begane grond woning stoute praktijken